Transportører: Sådan arbejder du mest effektivt

By:

Alle os med en produktionsvirksomhed, eller en hvilken som helst anden virksomhed for den sags skyld, søger altid metoder til at holde omkostningerne nede. Det er der mange måder at gøre på, men vi giver dig her nogle bud på, hvordan du specifikt som produktionsvirksomhed får mest for pengene i din produktion, så du kan tilbyde endnu lavere priser til dine leverandører.

Brug transportbånd i stedet for biceps

Med transportbånd, eller såkaldte transportører, bliver dit produkt transporteret hurtigt rundt lokalt i virksomheden. Transportbånd bør bruges på alle trin i processen for den mest effektive produktion – altså uanset hvilket stadie produktet er på i produktionen.

Til større produktioner er det et absolut must, da det er begrænset, hvor meget dine medarbejderes arme kan løfte.

Automatisk pakning

I stil med transportbåndet går det bare hurtigere og langt mere effektivt, når ting sker automatisk – og så er det ikke mindst billigere på lang sigt. Maskiner til automatisk pakning koster en del at få produceret specifikt til dine produktionsbehov, men den investering er godt givet ud over tid, hvor den meget hurtigt tjener sig selv hjem igen kontra de arbejdstimer, man ellers skulle lægge i det.

Søg mod robotløsninger

Generelt bør man som produktionsvirksomhed søge mod automatiske løsninger, uanset hvilket stadie i produktionen man befinder sig på. Det er selvfølgelig ærgerligt at afskedige medarbejdere, men hvis man ønsker den største succes muligt med sin forretning, er robotteknologi og automatisering vejen frem.

Den indledende investering vil være stor, men de løbende omkostninger og ikke mindst effektiviteten kan ikke sammenlignes med håndkraft. Du vil skulle lægge mange timer i at finde den rigtige partner til at udvikle din maskine, men det er tid godt givet ud.

Posted in: Industri