5 ting, der kan gøre dit hjem unikt

By:

Nogle elementer fylder bare mere i hjemmet end andre. Ikke nødvendigvis i størrelse, men i betydning, om den så er æstetisk eller praktisk. Vi giver dig her 5 ting, som du kan benytte til at gøre dit hjem til noget helt særligt.

Glasafskærmning til altanen

Det er ikke længere så vildt at have en altan, men det er de færreste, der har glasafskærmning på altanen. Glasafskærmning er ikke kun pænt at kigge, men det har også nogle gode praktiske funktioner. Det holder lyd og vind ude, og samtidig kan man godt nyde en aften på altanen, selvom det regner.

Et bornholmerur – også selvom du ikke er fra Bornholm

Et bornholmerur er ægte klassiker i det danske hjem, selvom det efterhånden er mere en myte, fordi de færreste har et. En ting er dog sikkert: Du kan gøre dit hjem til noget helt særligt med dette store flotte ur til at pryde stuen eller kontoret.

Et persisk tæppe som kulturmøde

Vi trækker konstant nye elementer ind i vores hverdag fra andre kulturer, og hvorfor stoppe ved kebab og falafel? Et persisk tæppe er stort og nydeligt, og hvis det er ægte, er det også særdeles holdbart.

En pavillon til haven

Hvis altså du har en have, og den er stor nok. En pavillon skal nemlig helst stå lidt afsides, så den ikke står klods op ad huset. Nyd morgenkaffen og avisen i ro og mag.

En pizzaovn til terrassen

Hvis du elsker pizza, sætter du helt sikkert også pris på en god stenovnspizza. Det er bare noget andet end den fede og olierede pizza, som de fleste pizzarier i Danmark efterhånden mønstrer.

Posted in: Bolig