Tag dit kørekort på lynhold hos køreskolen 5 Gear,

By:

Leder du efter en køreskole i det østlige jylland, hvor du hurtigt, nemt og forholdsvis billigt kan komme ud på to hjul? Så er det oplagt at tage kontakt til Køreskolen 5 Gear. Via 5gear.dk kan du læse at 5 Gear har afdelinger i både Aarhus, Rønde og Ebeltoft. 5 Gear bestræber sig på at være den fortrukne køreskole i de tre byer. Dette gør de ved at tilbyde en uddannelse af den højeste kvalitet, men samtidig til den lavest mulige pris. Dermed kan man i selv en ung alder få råd til at komme på fire hjul.

På trods af den lave pris, får du hos 5 Gear en uddannelse af den højeste kvalitet. Dette bunder blandt andet i at langt de fleste elever ikke behøver tage ekstra timer eller speciel og individuel ekstra undervisning. Uddannelsen hos 5 Gear gør dem simpelthen klar til teori- og køreprøven. 5 Gear har ganske enkelt en fin balance mellem kvalitet og den rette pris.

Hos 5 Gear møder du kun topprofessionelle kørerlærer, og altid yderst moderne og nye biler. Såvidt muligt tager du alle dine køretimer i den samme bil. hvilket giver yderligere tryghed og en klar forbedret indlæring. Kørerlærerne hos 5 Gear giver dig den bedst mulige personlige vejledning og rådgivning, så du føler dig veltilpas som ny trafikant.

Naturligvis overholder 5 Gear altid varigheden samt mængden af de forskellige lektioner, som Færdelsloven foreskriver. Du får ganske enkelt de bedst mulige forudsætninger for at komme ud på vejene, uden at dit budget behøves brydes.

En nyhed hos 5 Gear er muligheden for at tage dit kørekort på et lynhold. På denne måde kan du komme igennem forløbet på kort tid. Teorien foregår som ved almindelige klassehold, men i stedet for at have undervisning en gang om ugen, kan du komme to gange om ugen. Disse lynhold kører året rundt, og 5 Gear kan sammensætte et forløb for dig, så du rigtig hurtigt kan komme bag rettet.

Posted in: 5gear.dk