Besøg Den Blå Planet og få et hav af oplevelser

By:

Tag familien med en tur på Den Blå Planet og få et hav af spændende indtryk!

På Den Blå Planet er der spændende oplevelser for både store og små: Den Blå Planet har det nemlig som sin erklærede mission at få børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv.

Den Blå Planet er opdelt i tre afdelinger, som hver især knytter sig til et særskilt fænomen fra den store, vide – og våde – verden. Den første afdeling knytter sig således til de nordlige søer og have, og det er først og fremmest her, du finder dyr fra de hjemlige, danske kanter. Afdelingen rummer dog også mere eksotiske indslag, idet man også kan se dyr fra fjernere vandområder i de koldere egne af verden.

Den anden afdeling har med de tropiske søer og floder at gøre. Her kan man opleve unikke fiskearter fra Afrikas store søer og komme helt tæt på Amazonflodens fascinerende dyreliv. Se også det 16 meter lange koralrev, som er hjem for både klovnfisk, havslanger, pjaltefisk og stenfisk.

Den tredje afdeling har oceanet som sit omdrejningspunkt. Akvariet i denne afdeling rummer 4 millioner liter havvand og er dermed det største af alle akvarier i Den Blå Planet. I det kæmpestore akvarium, som viser et udsnit af dyrelivet i det gigantiske vandområde, der forbinder Nordpolen med Antarktis, kan man opleve alt fra hammerhajer, guitarfisk og leopardrokker.

Den Blå Planet udgør alletiders udflugtsmål for en uforglemmelig dag med familien. Grib chancen for at holde en uforglemmelig og van(d)vittig børnefødselsdag på Den Blå Planet og oplev alle herlighederne i børnehøjde. Også skoler og virksomheder kan have stor glæde af et gruppebesøg i akvariet, og rundvisninger kan arrangeres på opfordring. Aktivitetskalenderen er desuden altid fuld af spændende tiltag: Besøg http://denblaaplanet.dk/ og læs mere om de mange spændende foredrag, koncerter og særudstillinger, som finder sted året rundt. 

Posted in: Uncategorized