Acupunctureshop.com

By:

Som alternativ behandler – f.eks. massør, zoneterapeut eller kiropraktor – kan d roligt gå på opdagelse i acupunctureshop.com’s univers. Her finder du nemlig alt nødvendigt udstyr til din klinik eller praksis, lige fra akupunkturnåle til massagebrikse og tilbehør til massagebrikse, desinficeringsvæsker og ergonomisk korrekte skamler.

 

Hos acupunctureshop.com bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Alle produkter i det store og varierede sortiment er nøje udvalgt udfra stregne kriterier om holdbarhed, komfort og ergonomi. Selvom acupunktureshop.com har fokus på akupunktører, og derfor forhandler et bredt udvalg af akupunkturnåle fra velkendte mærker såsom ASP, CAIR, Cloud & Dragon, NeoAcu og Seirin, er alle produktkategorier indenfor behandling repræsenteret, og du behøver således kun at handle eet sted. Find f.eks. en kvalitets massagebriks fra Lojer, CAIR, Naggura eller Weelko, som især er velegnede til osteopati. Du finder også ErgoStyles specialudviklede briks, som med sine mange indstillingsmuligheder er meget velegnet til kiropraktor klinikker.

 

Alle massagebrikse er super slidstærke, robuste og med mange indstillingsmuligheder for optimal komfort og ergonomi. Lojer briksene fås i mange forskellige farver og med alt nødvendigt tilbehør som for eksempel hjul, hovedstøtter, fodbøjler, armlæn, papirholdere og fikseringsstolper.

 

Udover massagebrikse og akupunkturnåle finder du hos acupunctureshop.dk varer fra hele behandlerspektret, f.eks. apparater til elektronisk muskelstimulation med elektrodemontering og shockwave laser systemer (ofte anvendt af fysioterapeuter), cupping-sæt til sugekopbehandlinger og hot stone varmere til basalt sten. Du finder desuden alt tilbehør til behandling, for eksempel varmepuder og overtræk til ansigtsstøtter. Desuden er alle nødvendige anatomiske modeller til såvel median mapping, øreakupunktur (auriculoterapi) og zoneterapi repræsenteret, ligesom acupunctureshop.com også er leveringsdgytig i diverse litteratur indenfor alternativ behandling, samt anatomiske plakater og kurser på DVD.

Der er 14 dages fuld returret på alle varer, som leveres til døren fra webshoppen – og der er penge at spare i forhold til de fysiske butikker. Så køb trygt dit behandlerudstyr hos acupunctureshop.com

 

 

Posted in: Uncategorized