Solide og professionelle scenepodier til fest, koncert og teater

By:

Scenen er en meget gammel opfindelse. Helt tilbage i antikken benyttede man sig af naturlige klippeudfald, når man skulle fremføre komedier og tragedier for en stor folkemængde. Den ekstra højde gør bare noget ved oplevelsen. Investér i scenepodier af høj kvalitet, og få en bedre oplevelse!

Uanset om det er en koncert, et teaterstykke eller standup comedy, du skal præsentere, så kan du få brug for et solidt scenepodie. Især ved arrangementer med flere hundrede tilskuere er det nødvendigt at placere hovedattraktionen på en måde, så alle kan se den.

Scenepodier kan leveres i alle tænkelige højder og mål. Du kan få konstrueret et podie efter specialmål, så det passer til lige det lokale, du påtænker, eller du kan købe scenepodier efter standardmål, som er mere end optimale i langt de fleste tilfælde.

Podierne fremstilles både til indendørs og udendørs brug, og til permanent og midlertidig opsætning. Dit valg af podie er derfor helt afhængigt af dine behov. Podiet kan beklædes med forskellige overfladematerialer, afhængigt af, hvad du skal bruge det til. Dans og akrobatik kræver for eksempel nogle helt andre underlag end teater og comedy.

Lej en scene til enkeltbrug eller investér i en scene til tilbagevendende arrangementer

Skal du blot arrangere en enkeltstående begivenhed, betaler det sig bedst at leje et scenepodie. Du kan tilkøbe opsætning eller vælge selv at sætte det op. Har du flere tilbagevendende arrangementer, giver det bedst mening at købe din scene.

Går du med tanker om at investere i et scenepodie, kan du overveje at supplere med en tribune til dit publikum. Når du hæver scenen, skaber du nemlig behov for, at de bageste publikummer kan se hen over de forreste. Det problem løses bedst med en klassisk tribunekonstruktion

Posted in: Udstyr