Få en oplevelse for livet

By:

Som ung vil man støde på mange oplevelser, som kommer til at være udslagsgivende for ens udvikling og forståelse af sig selv. Både store og små oplevelser er med til at forme os som mennesker, og man kan heldigvis også selv vælge en oplevelse, som man bare må have.  

Hos unge mennesker findes der en helt unik oplevelsesmulighed, som man ikke får igen. Denne oplevelse er selvfølgelig en tur på efterskole, hvor du kan tilbringe et eller flere år. Her kan unge mennesker dyrke deres hobbyer og skabe venskaber for livet, alt imens at de får støtte til deres faglige udvikling.

Er du interesseret i musik og sang, så kan du med fordel vælge en musik efterskole. Her vil du blive introduceret til alt fra instrumenter, genrer, teorier og sammenspil med dine efterskolekammerater.

Musiklinjen har meget at tilbyde

Du kan både øve dig i et instrument, blive mester i sangskrivning eller blot se dig nysgerrig på hvad musiklinjen kan give til dig.

En efterskole er et sted hvor alle elever er ligeværdige medlemmer af fællesskabet. Det hjælper undervisere selvfølgelig med at vedligeholde, men det betyder også, at alle har et fælles ansvar for, at der er rart at være på skolen.

Du kan tage dine forældre med ud på efterskolen, hvor I alle vil få en rundvisning og en snak med en lærer. Så kan I sammen se den smukke skole, få introduktion til musiklinjen og hører mere om, hvad de laver på skolen.

Det kommer til at blive et år eller flere, som du aldrig vil glemme. Du vil lære nye kundskaber, udvikle dig fagligt og blive dygtig til din nuværende eller en ny hobby. Ikke mindst vil du skabe mange nye venskaber, som du kan glæde dig over længe.

Posted in: Efterskole