Skru op for sundheden på arbejdspladsen med frugtkasser

By:

Det er vigtigt, at vi alle passer godt på vores kroppe, for vi skal leve i den i mange, mange år. For at passe bedst muligt på kroppen, er det vigtigt, at vi lever sundt, for så har kroppen det allerbedst, og den får al den næring, den har brug for.

Sundhedsstyrelsen har opstillet en række kostråd, der skal få os danskere til at behandle vores krop bedste muligt igennem kosten. Ét af de råd er, at vi skal indtage 600 gram frugt og grønt om dagen. Men i en travl hverdag kan det dog være svært at få bevæget sig alt det, man skal, og får spist så sundt som muligt.

Vil du bringe mere sundhed ind i hverdagen på din arbejdsplads, kan du vælge at få tilsendt frugtkasser. Frugtkasser fyldt med masser af lækker frugt, der kan hjælpe jer på vej til en sundere hverdag med mere frugt. Frugtkasserne tilpasses jeres virksomhed, så I får leveret frisk frugt så ofte, det passer ind hos jer, og så der er nok til hele arbejdspladsen.

Frugtkasser, der giver mere energi og kreativitet

Der er mange fordele forbundet med at få en frugtordning på arbejdspladsen. Ikke nok med at I får højnet jeres indtag af frugt i hverdagen, så kan det også være mere til at forbedre hverdagen for medarbejderne og ultimativt for virksomheden.

At indtage frugt og grønt i løbet af en dag giver medarbejderne mere energi at arbejde på. Ikke nok med den forhøjede energi, så kan de også bedre koncentrere sig om deres arbejdsopgaver.

Tilsammen kan frugtkasser være med til at give medarbejdere med mere energi, motivation og koncentration – og hvem vil ikke gerne have det?

Posted in: Frugtordning