Behold det naturlige lys, men undgå den skarpeste sol med udvendig solafskærmning

By:

Udvendig solafskærmning etableres ofte i form af screens, som er en form for ”skærm” udformet i et metalskelet med en stærk og robust dug spændt udover. Dugene kan fås med varierende gennemsigtighed, så du kan helt sikkert også finde en, der passer til dine behov.

Solafskærmning er en praktisk løsning i situationer, hvor du gerne vil undgå at lukke naturligt lys helt ude og miste udsynet fra dine vinduer, som det f.eks. sker, når du anvender almindelige gardiner. Med en udvendig solafskærmning kan du altså beholde udsigten, mens du skærer ned på den stærke sol.

Mange kontorer og moderne huse har store vinduer for at lukke mest muligt naturligt lys ind. Det er helt fantastisk, men det kommer med et par ulemper. Er dine vinduer f.eks. vestvendte, vil der de sidste timer på dagen strømme en meget skarp aftensol ind. I sommerhalvåret kan solen midt på dagen også brænde helt uudholdeligt gennem de store vinduer.

Derfor er solafskærmning en effektiv og nødvendig løsning på mange kontorer.

Udvendig solafskærmning i form af screens er den optimale løsning

De effektive screens er udformet, så de kan modstå vind og vejr i mange år. Dugen er spændt godt fast omkring konstruktionen, så vinden ikke kan rive den løs. Det er vigtigt i et klima som det danske, hvor vejret kan skifte fra hyggeligt til storm på kort tid.

Screens fås både som permanent og semipermanente løsninger. Det vil sige at du kan tage dem ned, hvis du ikke har behov for dem i vinterhalvåret. Den permanente løsning er dog den der kræver allermindst vedligehold, da den er bygget til at modstå al slags vejr. Vælg din løsning ud fra dine behov.

Posted in: Hus & Have