Køb skum efter mål

By:

Hos Sengeogmadrasser.dk kan du købe skum og madrasser efter mål. Skum efter mål er en super smart løsning, hvis man eksempelvis er igang med at lave en stol, en seng eller noget helt tredje, som kræver en pude eller madras med nogle helt bestemte mål. Med skum efter mål er mulighederne i forhold til indretning og nytænkning af gamle møbler nærmest uendelige.

Skal du eksempelvis give nogle gamle stole nyt liv, kan det være en god løsning at skifte sædet ud med en skumplade beklædt med et fint stykke stof. Det kan også være at du har fundet nogle flotte genbrugsstole, som du synes skal have en anden farve og stil, hvilket hurtigt kan fikses med en klat maling og en skumpude i præcise mål. Puden sætter du på en træplade, som sættes fast i selve stolen. Skummet kan også anvendes til at lave hynder til dine havestole i præcis den form du ønsker. 

Skum eller madrasser efter mål kan også bruges til at skabe flotte sofaer. Har du lyst til at kreere en anderledes og lækker flydesofa, kan skum efter mål være dig til hjælp. Du kan eksempelvis bygge en sofa af paller. Sofaens størrelse, højde og længde afhænger af smag og behag. Oven på de øverste paller lægger du så nogle skumplader, som er skåret i perfekt pasform, beklædt med præcis det stof du drømmer om, og voila – så har du en helt unik sofa. 

Skum efter mål er desuden en perfekt løsning i forhold til madrasser i eksempelvis campingvogne. Sengene i campingvogne har ofte nogle meget atypiske mål og former, fordi de selvfølgelig skal udnytte pladsen bedst muligt. Med skum efter mål er det dog intet problem at få madrassen til at passe i sengen – du måler bare op og bestiller. Nemmere bliver det næsten ikke. 

Hos Sengeogmadrasser.dk kan man købe det smarte skum efter mål. De producerer skum og madrasser af bedste kvalitet, og du kan få dem i lige præcis den form og størrelse du ønsker. Prisen afhænger selvfølgelig af form og størrelse, men du kan med fordel kontakte personalet for oplysning herom, samt for vejledning i forhold til dine forestående projekter med skum. Når du har besluttet dig for hvad du skal bruge, og har målene klar, er det super simpelt at bestille på hjemmesiden. Når du først har bestilt vil der ikke gå længe før du får din specialfremstillede vare hjem, da sengeogmadrasser.dk lover en leveringstid på maks en uge.