Guide til den rette motorsav

By:

Når man skal til at investere i en motorsav, så kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Det kan hurtigt virke uoverskueligt at finde rundt i, men det behøver på ingen måde at være besværligt. 

Find frem til den rette motorsav 

Først og fremmest skal du overveje hvilken arbejdsopgave, motorsaven skal bruges til. Det kan nemlig være, at der er nogle bestemte elementer eller funktioner, som motorsaven skal have for at kunne udføre arbejdet. 

Hvis du søger en motorsav, der skal kunne klare de mere krævende arbejdsopgaver til erhverv eksempelvis, så skal du ud og have en kraftfuld motorsav, der kan holde til lidt af hvert. Hvis du blot skal bruge den til mindre opgaver såsom figurskæring og beskæring af grene, så kan du sagtens nøjes med en mindre model. Det er også oplagt, hvis du har nogle små arbejdsopgaver i privaten. 

Derudover skal du også tage stilling til, om du vil have en eldreven model eller en benzindreven model. Der er ikke en stor forskel imellem de to typer, men de benzindrevne har tit lidt flere kræfter end de eldrevne. Du kan også finde motorsave med letstart, antivibrationssystem for bedre håndtering eller kædesmøring, der mindsker forbruget af kædeolie. Her skal du tage stilling til, hvad det er, du søger, så du ender ud med det bedst mulige køb. 

 

Posted in: Motorsave