Frugtkurve i mange størrelser til alle typer virksomheder

By:

Ligegyldigt hvilken type virksomhed du har, så bør du overveje frugtkurve til dine medarbejdere. Frugt er en fantastisk kilde til sund energi, der ikke giver grund til dårlig samvittighed. Medarbejderne kan blive trætte – både ved fysisk og stillesiddende arbejde. Ved stillesiddende arbejde er man oftest dybt koncentreret foran en computer. Dette giver en stor psykisk træthed, hvor man nemmere mister sit fokus og evnen til at levere de bedste resultater. Ved fysisk hårdt arbejde er det både muskler og hjerne, der har brug for brændstof. Hvis der ikke sørges for at fylde depoterne op, så kan dette betyde mindre effektivitet, men øger også risikoen for ulykker.

Derfor er det vigtigt, at man får fyldt tanken op løbende. Hvis den eneste mad i løbet af dagen er til frokost, så vil der typisk opstå mindre effektivitet sidst på dagen, hvor energidepoterne er ved at være opbrugt. Alle virksomheder bør have en frugtordning, så medarbejderne altid har adgang til frisk frugt. Hvis frugten er frit tilgængelig, så vil de i langt højere grad få spist de ekstra mellemmåltider, da det er fåtallet, der selv tænker på at tage dette med hjemmefra.

En god løsning er at få leveret frugtkurve fra Frugtkurven. Så skal i ikke tænke på at få købt frugt løbende. I stedet får i løbende leveret frisk frugt lige til døren. Frugten varierer i forhold til sæson, så medarbejderne ikke kører sure i de samme frugter. Alt efter behov kan frugtkurvene suppleres med nødder og lignende, der kan give den ekstra energi. Fordelen ved frugtkurvene er, at de bliver leveret i flotte kurve, så de er lige til at stille frem. Dette er optimalt, hvis der afholdes mange møder med eksterne interessenter. Her kan frugtkurven stilles frem – dette giver ekstra energi til møderne, men sender samtidig et godt signal om, at det er en virksomhed, der har fokus på sundhed.

Posted in: Frugtkurve