Klimavenlige solceller – en lys idé

By:

solarcamp-dk

Vi bliver hele tiden bombarderet med, at det går nedad bakke for miljøets tilstand. Rigtig mange af os vil gerne leve en tilværelse, der er mere klimabevidst og ikke gør klimaforandringerne værre. En måde, hvorpå man kan det, er ved at skifte til soldrevne lamper i stedet for lamper, der kører på almindelig strøm. Der findes mange produkter, der gør brug af solens varme energistråler i stedet for el. Mange af dem kan købes på solarcamp.dk. De har en lang række af blandt andet lamper og lygter, der gør det lettere at være god for miljøet og pengepungen i det lange løb.

Solcellelamper giver god samvittighed

Et nemt sted at starte, er ved at skifte sine udendørslamper ud med nogle, der er drevet af solenergi. Selvom vi i Norden til tider kan have forholdsvist barskt vejr, er det skabt lamper lige netop til den slags vejrforhold. De kan holde til både regn, sne og vind, og de kan give en stabil belysning hele året. På den måde kan du pryde og oplyse din flotte veranda, terrasse, indkørsel eller have, uden du behøver at have dårlig samvittighed.

Når du erstatter din normale belysning med soldrevne lamper, kan du spare en god mængde penge på din strømregning, samtidig med, at du er god ved klimaet.

Derudover behøves der ikke at trækkes ledninger, til forskel for konventionel belysning. Det kan spare dig for en masse arbejde, er billigere og langt nemmere at flytte rundt på.

Og frygt ej. Dine soldrevne lygter kan sagtens fungere om vinteren. Hvis du vælger en lampe af god kvalitet, vil din indkørsel også være oplyst, selv i de koldere måneder. De produkter, der er skabt til at lyse konstant, har en strømsparefunktion. Det betyder at du kan skrue en lidt ned for lysstyrken om vinteren, men til gengæld fordoble lystiden. Det er en god og økonomisk løsning, der giver lys i hverdagen uden at belaste unødvendigt.

Posted in: Fritid & hobby