Mangler du klapstole til dit næste event?

By:

image

Klapstole er en af de mest praktiske typer stole til store begivenheder og forsamlinger. Hvad enten det er i festligt lag, undervisningssammenhæng eller erhvervssammenhæng, så er klapstole uovertrufne hvad angår minimal oplagringsplads og hurtig opsætning.

På zederkof.dk forhandles en række forskellige klapstole. Fælles for dem er, at de er af holdbar kvalitet og derfor er slidstærke i længden, men også holder til stor belastning. Stolene er af enten træ og metal, og fås med eller uden polstring. De fås i de neutrale farver sort, grå og hvid.

Ønsker du et mere opsigtsvækkende udtryk eller en anden farveprofil, kan du vælge at tilkøbe overtræk til stolenes sæder. På denne måde kan stolene nemt tilpasses et specifikt event. Du kan bestille stolene i store antal, og desuden med en række tilbehør såsom opbevaringsvogne med mere.

image-1

En langtidsholdbar løsning til større publikummer

Klapstolene er en sikker vinder, hvis du ofte arrangerer eller er vært for større forsamlinger. Det kan også være en god idé at investere i stolene selv hvis det blot gælder mindre forsamlinger, men opbevaringspladsen er trang.

På offentlige institutioner og i virksomheder, hvor nogle lokaler skal kunne anvendes i forskellige sammenhænge, kan klapstolene være en særdeles effektiv løsning. Med en passende mængde klapstole på lager kan du nemlig hurtigt transformere en stor balsal med dansegulv til en stor foredrags- eller koncertsal med plads til mange siddende publikummer.

Især i situationer, hvor stolene blot skal anvendes i få timer, er klapstolene smarte. Selvom der på ingen måde er tale om store, bløde biografstole, er stolene af godt materiale, og de er ganske komfortable ved flere timers brug ad gangen.

Du kan tilkøbe forskelligt udstyr, såsom stolevogne til sikker opbevaring og transport og stoleklips til at forbinde rækker af stole. Tag et kig på udvalget og få inspiration til dit næste event!

Posted in: Hus & Have