Selv de tungeste løft er intet problem med en vakuumsuger

By:

vakuumsuger

En vakuumsuger eller vakuumløfter er et fantastisk redskab til tunge løft og andet anlægsarbejde. Den findes i mange versioner, eksempelvis med en indbygget elektrisk drejemotor, der gør det nemt at manøvrere det løftede objekt, når det skal placeres på sin destination. Med denne maskine kan man således tage sig sin tid og sørge for at få placeret emnerne så nøjagtigt som muligt.

Vakuumløftere fås i varierende størrelser, og de forskellige størrelser gør dem egnede til forskellige opgaver. Den store vakuumløfter kan umiddelbart løfte mest, mens den lille er nemmere at manøvrere mindre objekter med. Vakuumløfteren fungerer ved hjælp af undertryk, og suger sig ligesom en støvsuger fast på det objekt, der skal løftes.

Maskinen tilsluttes nemt hydraulikken på de fleste gravemaskiner, og den store version kan løfte op til 2000 kg. Maskinen er anvendelig i en lang række arbejdssituationer, alt fra fliselægning til løft af tunge materialer. Den effektive maskine slider ikke på dine medarbejdere, men er en utrættelig hjælper på byggepladsen.

Skån dig selv og dine medarbejdere med et nemmere løft
Med denne type maskine kan du investere i effektivisering og dine medarbejderes sundhed. Vakuumløftere er meget sikrere end manuelt løftearbejde, og kan løfte mere ved blot en enkelt mands arbejdskraft, end en hel flok kan løfte manuelt. Desuden sikrer den, at arbejdet ikke bliver sløset hastværk, fordi dine medarbejdere presses mindre og kan tage sig bedre tid med detaljerne.

En af de klart største fordele ved løfteren er, at du kan flytte større eller mindre mængder byggemateriale, uden at involvere farlige løftestillinger for dine medarbejdere. Dette betyder i praksis at du skåner dine medarbejdere for ærgerlige arbejdsskader. Desuden går arbejdet langt hurtigere end ved manuel flytning af materialer.

Posted in: Maskiner