Klar til cykelsæsonen med en Batavus elcykel

By:

Cykler med elmotor er ikke længere udelukkende for handicappede og pensionister. Nye elcykler er både flotte, strømlinede, og nemme at have med at gøre. Og så får du stadig motion, når du kører på elcykel – den elektriske hjælpemotor kan indstilles til først at tage over, når du ikke længre selv kan trække læsset. Dette gør, at du kan cykle lange distancer – for eksempel til og fra arbejde – uden at nå frem gennemblødt af sved og helt slatten i koderne. Med en elcykel kan du få den gode cykel oplevelse, dagens motion – og spare benzinen til bilen! Og har du for eksempel brug for at tage S-toget noget af vejen, kan din elcykel sagtens medbringes.

Nem og miljørigtig transport med en elcykel

Har du først én gang prøvet den frie og lette fornemmelse, det er at køre elcykel, har du ikke lyst til at prøve andet. De lækre og top tunede elcykler fra Batavus kan transportere dig såvel til og fra job og fritidsaktiviteter som til supermarkedet, eller give dig en uforglemmelig cykeltur i naturen, hvor du virkelig kan nyde omgivelserne i stedet for at kæmpe for at holde tempoet. En elcykel er et billigt og miljørigtigt alternativ til bil, knallert og motorcykel – og et mere attraktivt alternativ til bussen eller toget. Cykling på elcykel er samtidig god motion, især hvis du sørger for at tage nogle gode, lange ture i det fri.

Batavus elcykel – det sikre valg

Elcykler fra Batavus fås i to stærke modeller: Batavus Zonar E-Go og Batavus Harlem E-Go. Begge modeller er forsynet med en effektiv Yamaha motor, som er placeret i umiddelbar nærhed af kranksættet, og som leverer et jævnt træk. Med fire køreprogrammer kan din Batavus elcykel levere lige præcis den hjælp, du har brug for. Hydrauliske skivebremser sikrer, at du til enhver tid kan lave en forsvarlig opbremsning, og det kraftige 400Wh batteri har en rækkevidde på mellem 40 og 90 kilometer.

Vælg en Batavus elcykel, som passer til dine behov

Når du skal købe elcykel, er det vigtigt, at du først og fremmest finder ud af, hvad dine behov er. Skal du fortrinsvis bruge din elcykel til indkøb og kortere ture, eller har du ambitioner om at køre lange ture på landevejene ude i naturen, hvor der kan være mange bakker? Batavus Zonar E-Go har 10 udvendige gear, hvor Batavus Harlem E-Go har otte indvendige Shimano Nexus gear, hvilket gør sidstnævnte mere velegnet til kortere ture i byen – for eksempel til indkøb og daglig transport. Derfor bør du vælge en Batavus Harlem E-Go, hvis dine transportbehov begrænser sig til bytransport og daglige ærinder. Elcykler fra Batavus kan købes til konkurrencedygtige priser hos Bike & Co.

Når du køber en Batavus elcykel via bikeandco.dk, får du en fuldt udstyret elcykel, komplet med godkendt Tre Lock lås, justerbar frempind, Selle Royal sadel, Brooks læder håndtag og forbagagebærer i aluminium. Dertil kommer en solid støttefod, samt den smarte styrlås som stabiliserer cyklen når den er parkeret på støttefoden. Du undgår dermed, at cyklen vælter og bliver beskadiget.

Se udvalget af Batavus elcykler på