En god pizza kræver en god ovn

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Drømmer du om at drive et pizzaria, der leverer høj kvalitet og perfekt smag hver gang? Så kan du ikke undvære en god pizzaovn. Pizzaovnen er alfa og omega for kvaliteten, og hvis du vil lave de bedste pizzaer i dit område, bør du investere i en ordentlig ovn fra starten af.

En traditionel pizzaovn fås i forskellige størrelser, så først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvor mange pizzaer du har brug for at kunne lave på én gang. I en 1-rums pizzaovn er der plads til 4 pizzaer på ca. 35 centimeter, mens der selvfølgelig kan være det dobbelte i en 2-rums pizzaovn. Du kan få ovne, der kan håndtere op til 18 pizzaer ad gangen, og har du sådan en, burde du være dækket ind – selv hvis hele nabolaget skal have pizza på samme tid.

Derefter skal du overveje, om du vil have digital styring eller manuel betjening. Kvaliteten er den samme, men det er lettere med den digitale styring – til gengæld er det også dyrere.

Sidst men ikke mindst skal du overveje udseendet – og om det er vigtigt for dig. Udseendet spiller ikke ind i forhold til at lave den bedste pizza, men det har betydning for udtrykket i dit køkken. Skal den være i rustfri stål eller mere rustik? Stå på et lille bord i grillbaren, i et hjørne eller noget helt tredje?

Gå efter kvalitetsovne

Det er muligt at finde billige pizzaovne derude, men det er vigtigt, at du går efter en god kvalitet – også selvom det koster lidt mere. En god ovn er driftsikker og giver en jævn bagning, og det er vigtigt, når du fylder ovnen. Alternativt ender du med at skulle vende og dreje pizzaerne i tide og utide for at få en jævn bagning – og så går effektiviteten ud af dit køkken.

Posted in: Pizzaovn