Få sundt og smukt hår med Davines hårprodukter

By:

Davines er et brand, der laver unikke og miljøvenlige hårprodukter. Alle deres hårserier er baseret på bæredygtighed og er skånsomme for miljøet, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved deres valg om at bruge naturlige ingredienser i deres hårprodukter.

Er du til lækre hårplejeprodukter, som både er gode for dit hår og miljøet, så bør du læse med her, hvor du også får et tip til, hvor du finder de lækre Davines shampoo, hårstyling og hårkure billigt!

Hvilken Davines shampoo skal du bruge til dit hår?

Davines laver plejende shampooer til alle hårtyper, men har du selv svært ved at finde ud af hvilken du bør vælge, så får du her en lille guide, til deres 4 mest populære shampooer.

  1. Dede shampoo

Dede plejer skånsomt håret, og ideel til dig der vasker hår ofte og gerne dagligt. Shampooen kan anvendes af alle hårtyper og har en frisk citrus duft.

  1. Love shampoo

Er perfekt til uregerligt og kruset hår. Den cremede shampoo vil gøre dit hår silkeblødt, og medgørligt samtidig med at dit hår vil få en dejlig, frisk duft af citrus.

  1. Vulvo shampoo

Denne shampoo er til fint hår, der har brug for ekstra volumen. Shampooen har dejlige duftnoter af blomster og grønt.

  1. Nounou shampoo

Er shampooen til dig med farvebehandlet hår, og er særlig god til afbleget eller highlighted hår, men også til dig med permanent. Shampooen giver ekstra pleje, og er yderst skånsom. Derudover dufter den let krydret og citrusagtigt.

Både Dede, Love, Vulvo og Nounou er en del af en Davines hårplejeserie, som du derfor også kan få som både balsam og hårkur.

Få også Davines produkter til hårstyling

Foruden shampoo, balsam og hårkure har Davines også et stort udvalg af stylingprodukter som bl.a. omfatter Davines voks og stylingpaste.

En af de mere kendte stylingprodukter fra Davines er deres Davines More Inside Paste, som er en stylingpaste, der giver et medium hold. Den er god til dig, der ønsker at kontrollere dit hår, men samtidig ønsker et naturligt look. Stylingpasten giver håret struktur og et naturligt shine, og påføres som du normalt ville påføre en voks, og så kan den bruges i både langt og kort hår.

Davines More inside er derfor et godt stylingprodukt at have stående hjemme på badeværelseshylden, uanset din hårtype.

Psst! Her finder du de bedst Davines tilbud!

Davines er et vaske ægte luksusprodukt, og priserne er derfor også derefter. Men, men, men selvfølgelig har vi fundet et sted, hvor du kan få alle Davines hårprodukter billigt! Hjemmesiden hedder emma.dk, og her finder du faktisk Davines produkter med besparelser på helt op til 85%!

Grunden til at emma.dk kan sælge deres produkter så billigt, er at hjemmesiden fungerer som en medlemsklub, hvor du månedligt betaler 85 kr. De penge er dog godt givet ud, når man tænker på alle de kendte brands de har, hvor der er store procentbesparelser. Derudover har de også gratis fragt på alle deres produkter, så du skal ikke bekymre dig om ekstra omkostninger ved fragt.

Så smut ind og se hele deres udvalg af Davines, og forkæl dit hår med lækre Davines hårprodukter, uden at springe budgettet!

Posted in: Davines