Grønne tage kan være med til at ændre jeres kvarter fuldstændig

By:

Skal I have nye tage på jeres rækkehuse i boligforeningen, har I ofte selv mulighed for at give jeres besyv med i forhold til, hvilke tage I gerne vil have. Det kan være en god ide, at I overvejer at få lavet grønne tage. Det er en form for tag, hvor der vokser små planter på taget. Det er med til at give jeres kvarter et helt andet og langt mere hyggeligt udtryk. Det er derfor en rigtig god mulighed for jer. Selv kedelige betonbygninger kan komme til at se mere spændende ud, når de får et grønt tag på toppen. 

Et sted for jer at henvende jer, hvis I er interesserede i at få grønne tage, er til webshoppen nykilde.dk. De sælger alt, hvad I skal bruge til at få lavet grønne tage. De kan derfor fortælle jer præcis, hvad I har brug for. 

Det er langt fra kun beboere i almene boligbyggerier, der kan have glæde af grønne tage. Det kan du så sandelig også, hvis du bor i dit eget hus. Et grønt tag er med til at give et godt indeklima, fordi det køler om sommeren og varmer om vinteren. Det er derfor også en rigtig rar form for tag at have. Taget kan også lægges på garager og skure, hvor det også kan være med til at give et grønnere og kønnere udseende. 

Det er i princippet muligt at lægge grønne tage på alle former for tage. Jo fladere taget er, des nemmere er det dog. Det skyldes, at der ikke skal lige så mange foranstaltninger til i forhold til at holde taget på plads. 

Når du gerne vil have et grønt tag, er det også vigtigt, at du undersøger, om dit hus kan bære det. Et grønt tag er nemlig tungere end et almindeligt tag. Ikke mindst når det har regnet, og planterne tilbageholder vandet. 

Posted in: Grønne tage