Kvalitetsbevidst maling

By:

Beck og Jørgensen blev i 1892 grundlagt af Carl Beck og Fritz Jørgensen, der på daværende tidspunkt havde en klar vision om at skabe et leverandørfirma, der tog ansvar for miljø, kvalitet og medarbejdere. Og denne vision er holdt ved igennem tre generationer, hvor virksomheden med kærlighed og passion har udviklet og produceret maling af høj kvalitet. B&J har i dag lokaler i Søborg, nord for København, og de er dermed den eneste malingproducent, hvis maling stadig fremstilles på dansk jord. Dette sikrer kunden maling, der er produceret under ordentlige arbejdsvilkår og miljørigtige forhold. Hos Beck & Jørgensen går gode arbejdsvilkår, klimahensyn og høj kvalitet hånd i hånd, og denne indstilling har gjort virksomheden til stole leverandører til professionelle malermestre såvel som private kunder i over 100 år.

Hos Malerlager.dk finder du et bredt udvalg af BJ maling til indendørsbrug. Sortimentet spænder bredt over loftmaling og vægmaling til træværksmaling og vådrumsmaling. Du kan finde en lang række produkter med varierende nuancer og glans, der kan dække langt de flestes behov. Dertil har Beck & Jørgensen lanceret en allergivenlig serie. Malingen i denne serie er produceret isoleret, og alle indholdsstoffer er gennemtestede på hyperallergikere, hvilket frasorterer konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, der sandsynligvis vil kunne fremkalde en allergisk reaktion. Fælles for alle produkterne er, at alt maling fra Beck & Jørgensen er certificeret med EU’s miljømærke, Blomsten. Produkter med dette certifikat er garanteret produceret under minimal miljøbelastning.

Så står du i et stort malerprojekt? Hvad enten det er din stue, dit soveværelse eller dit badeværelse, så er produktet du søger at finde i Malerlager.dk’s brede sortiment. Ved online køb med en pris på over 950,00 kr. leveres der kvit og frit fra dag til dag i hele Danmark. Til at afhjælpe valget af den rigtige nuance og glans er det derudover er det muligt uforpligtende at bestille et gratis farvekort inden man køber.

Posted in: Uncategorized