Motorisk legetøj

By:

Et barn i alderen 1-2 år kaldes tumlingen. I den periode udvikler barnet sin motorik. Barnet lærer at bruge sine hænder og fødder. Det er vigtigt at motivere barnet til at udfordre sin motorik, så barnet bliver ved med at udvikle sin motorik.

En god måde at motivere barnet til at bruge sin motorik, det er gennem legetøj. Legetøj er en rigtig god måde for barnet at lære at bruge sin motorik samtidig ved, at barnet har det sjovt med at lege.

Abcleg.dk er en webshop, der sælger lærende og udviklende legetøj samt unikt undervisningsmateriale. De har et stort udvalg indenfor legetøj til tumling.

De har blandt andet legetøj, der er med til at styrke barnets finmotorik. Her finder du fx puslespil med blandt andet dyr, hvor barnet skal få brikker til at passe i de rigtige huller. Dette puslespil er samtidig en god måde at lære barnet navne på forskellige dyr. Af andet legetøj som er med til at styrke barnets finmotorik, der kan der blandt andet nævnes stablende trætog og byggeklodser samt meget andet.

Indenfor legetøj der styrker balanceevnen, der kan sansegyngen blandt andet nævnes. Ved hjælp af en sansegynge der lærer barnet at bruge sin balance samtidig med at have det sjovt. Der findes flere slags sansegynger. Der findes sansegynger til indendørs- og udendørs brug. Samtidig findes der en multisansegynge. Den kan bruges af mange børn på en gang. Den kan både bruges til udendørs- og indendørs brug. Den er derfor god til både institutioner og en børnefamilie.

Af andet sjovt legetøj findes der et sangtæppe. Når barnet går hen på et billede, så begynder tæppet at spille en børnesang. Man kan eventuelt lære barnet, hvad hvert billede forstiller og samtidig øve barnet i at genkende de forskellige motiver.

Udover disse eksempler har Abcleg.dk en masse andet legetøj, som nok skal sikre dit barn mange gode, sjove og lærerige timer.

 

Posted in: Uncategorized