Jobs til dig, der er god i fitness

By:

Står du også ultraskarpt og ved du præcis, hvad det kræver at komme i topform? Så har du stort potentiela til at blive personlig træner med alt, hvad det indebærer. Der findes mange forskellige måder at være personlig træner på, og vi giver dig her 3 bud på, hvilke jobs der er til dig, som har styr på træningen.

Bliv fitness instruktør

Har du gode forbindelser til dit træningscenter, og har du et stærkt netværk af potentielle holddeltagere? Så er der rigtig gode chancer for, at du kan blive fitness instruktør hos dit lokale fitnesscenter. Vær dog opmærksom på, at det kan være en rigtig god idé at have taget en fitness instruktør uddannelse på forhånd, så du har en smule erfaring på området. Hvis du ikke er vant til at stå foran mennesker, så kan det være særligt godt.

Hvad med kostvejleder?

Hvis du har styr på din krop, har du også styr på, hvad du spiser. Diæt og træning går hånd i hånd, og man kan ikke få den perfekte krop uden at spise godt. Faktisk er det ikke træningen, som sætter folk tilbage, men derimod deres manglende evne til at holde nallerne fra de søde sager. Som kostvejleder kan du hjælpe andre til den helt rigtige diæt.

Personlig fitness træner

Er du klar på eventyr som selvstændig, og har du resultaterne til at understøtte det økonomisk? Så kan det meget vel være, at du skal være personlig træner. Som personlig træner arbejder du med egne klienter, som over en periode har brug for din støtte og vejledning til at opnå de bedste resultater.

Posted in: Uddannelse