En tagløsning til gør-det-selv-folket

By:

Når vejret endelig tillader det, følger der ofte en masser projekter med, som man længe har drømt om at få sat i gang. Der skal selvfølgelig være plads til hyggen i det gode vejr, og derfor er det fordelagtigt med elementer, som er nemme at anvende.

Det kan være, at jeres projekt handler om en ny carport, terrasse eller en overdækning hertil, hvor I kan nyde fritiden.

Når I står klar til at lave en tagløsning til jeres nye projekt, er et termotag en anvendelig og elegant løsning. Løsningen med et termotag kommer i et Click-Step-system, hvor I blot klikker pladerne sammen.

De leverede termoplader er designet således, at du nemt kan bruge helt almindeligt håndværktøj til at beskære og tilpasse dem. Derfor er det perfekt for en gør-det-selv-entusiast.

Et æstetisk og nemt anvendeligt valg

Termopladerne kommer i to forskellige farver: opal og klar. Den klare plade har en lysgennemgang på hele 65%, og er derfor fordelagtig til tagprojekter, hvor I gerne vil udnytte det naturlige lys.

Hvis I vælger den opale, er den bedst anvendelig ved sydvendte terrasser eller udestuer, som dæmper solens lys. Lysgennemgangen er fortsat på 41%, men den sikrer et behageligt lys, der hverken blænder eller kræver solbriller.

Dette samlesystem er en æstetisk løsning, da I er garanteret, at der ikke er nogen synlige beslag eller samlinger, der er mindre kønne.

Både den opale og den klare er lavet af et af verdens stærkeste plastmaterialer. Derfor er det ideelt og slidstærkt til det danske klima, der til tider kan være hårdt.

Det er et slagfast materiale, som nærmest er umuligt at splintre, revne eller slå fra hinanden.

Find ud af hvilke behov I har til jeres tagløsning og gå i gang med jeres gør-det-selv-projekt i dag.

Posted in: Hus & Have