Få flotte sommerben – slip af med dine åreknuder en gang for alle

By:

Det er tid til at gå i shorts og kjoler. Men hvis man har åreknuder på underbenene, kan det være grænseoverskridende at skulle finde de korte benklæder frem. Mange synes, at deres åreknuder er grimme og skæmmende. De ville derfor helst være fri for dem. Der findes heldigvis mange metoder til at behandle åreknuder. På den måde kan du få flotte sommerben nu og fremover. 

En af de klinikker, der tilbyder behandling af åreknuder, er klinikken varix.dk. De tilbyder en lang række forskellige former for behandling af åreknuder. Særligt ved patienter, der er blevet behandlet for åreknuder flere gange, er det vigtigt at have noget at vælge imellem. På den måde kan man bedst komme åreknuderne til livs – en gang for alle. 

Åreknuder kommer, fordi venerne i underbenene bliver belastede. Venerne skal sende blodet retur til hjertet, men det er en lang tur, og hvis veneklapperne ikke virker ordentligt, så blodet kan komme af sted, danner det udposninger. Overvægt øger risikoen for åreknuder markant, da det bliver sværere for venerne at pumpe blodet. Vægtøgningen i forbindelse med graviditet kan også fremkalde åreknuder for nogle kvinder. Generelt er kvinder mere disponerede til at få åreknuder end mænd. 

Hos varix.dk behandler de åreknuder med operation, ultralydvejledt skum, indvendig laser, Vnus Closure eller en kombination af dem. Særligt i svære tilfælde vil man vælge en kombination. 

Metoderne bruges til at forhindre, at der opstår nye åreknuder. Når man laver indgrebet, vil man dog samtidig fjerne de nuærende åreknuder. Det gøres ved, at man laver et lille snit i huden, som man trækker knuderne ud af. Snittet er så lille, at det ikke skal sys. Det efterlader ikke nogen ar. 

Ved operation af åreknuder fjerner man de vener, der har defekte klapper. Det er dem, der forårsager åreknuder. Operationen foregår med lokalbedøvelse. Man behøver derfor ikke at blive sygemeldt i forbindelse med operationen.

Ved Vnus Closure fører man et kateter ind i venerne. Kateret varmes op med radiofrekvens. Det får venen til at dø. Vnus Closure er den bedst dokumenterede af de nyere metoder til at fjerne åreknuder. 

Ved ultralydsvejledt skumbehandling sprøjter man skum ind i de vener, der danner åreknuder. Det gør, at venerne lukker sig og ikke danner åreknuder mere. Mange af venerne vil dø som følge af skummet. 

Ved laserbehandling stikker man en laser ind i den store vene på låret. Det påvirker venen, så den selv skiller sig af med de mindre vener, der ikke fungerer, altså dem der danner åreknuder. 

Posted in: Uncategorized