Med Royal Copenhagen Hvid Riflet får du luksus i din hverdag

By:

Royal Copenhagen, der har rødder helt tilbage til år 1775, er blandt Europas førende brands, når de handler om porcelæn. Porcelænet fra Royal Copenhagen er altid af den allerhøjeste kvalitet, og navnet har fået et nærmest ikonisk ry over sig. Rigtig mange turister køber Royal Copenhagen med hjem, når de besøger Danmark, og desuden kan de kendte produkter købes over det meste af verden.

Kendetegnet ved Royal Copenhagen er, at de hele tiden formår at fornye sig, samtidig med at de respekterer og holder fast i traditionerne og det gode håndværk. Når du køber Royal Copenhagen, køber du porcelæn eller spisestel, der holder resten af livet – og endnu længere. Og du køber noget, som gør indtryk på dine gæster, og sender signaler om, at du er kvalitetsbevidst.

Hos Designgaven.dk fører de blandt andet Hvid Riflet Coupe serien fra Royal Copenhagen. Ideen om Hvid Riflet blev skabt helt tilbage i 1775 som formen på det musselmalede porcelæn. I 2003 opstod ideen om at producere den hvide serie i alt sin enkelthed. Hvid og super elegant. Og Hvid Riflet Coupe er blevet en super stor succes, og er for mange allerede blevet indbegrebet af klassisk stil. 

Med Hvid Riflet Coupe får du et stel til hverdag, men med en streg af luksus, der bare giver et måltid lidt mere klasse. Og i øvrigt er Hvid Riflet Coupe super god at kombinere med blandt andet serien Blå Mega. Royal Copenhagen Hvid Riflet fås i størrelserne 19 cm, 23 cm og 27 cm, så du kan vælge lige præcis den størrelse, som passer til dit behov.

Men generelt har Designgaven.dk et stort udvalg af lækre gavemuligheder til enhver lejlighed og enhver smag. Folkene bag webshoppen har enorm erfaring i Isenkram branchen, og kender alt til de mest kendte mærker. Mere end 800 varenumre findes i shoppen, og der kommer hele tiden nye til.

Posted in: Uncategorized