Dyrk din indre gør-det-selv-mand eller kvinde

By:

Gennem de sidste par år er det blevet mere og mere populært at lave gør-det-selv-projekter. Det er lige fra at strikke sit eget tøj og lave sine egne smykker til at restaurere møbler og bygge sine egne borde.

Rækken af fordele ved gør-det-selv er lang. Først og fremmest er der en enorm tilfredsstillelse ved at lave sine egne ting; at starte uden noget og pludselig stå med noget, man kan bruge, om det er et møbel eller et stykke tøj. Derudover er der mange penge at spare, hvis man er dygtig til et håndværk. Så er det ingen sag at købe en brugt lænestol og ombetrække den, i stedet for at skulle ud og investere i en helt ny. Og det betyder også et gladere klima, fordi man derved kan genbruge og genoplive gamle ting med relativt få remedier.

Lav dit eget bord

Det er faktisk ret let at lave sit eget plankebord. Det koster lidt, fordi man skal have værktøj, men når først udstyret er på plads, er det let at komme i gang, og så kan man lave så mange, man vil. Fordelen ved at lave dit eget bord er, at du helt selv kan bestemme, hvordan det skal se ud. Er du til et elegant eller rustikt look, skal bordet være lyst eller mørkt, og hvilke ben vil du have? Mange vælger at fylde midten af bordet samt knaster og revner med klar epoxy resin, der giver en jævn overflade.

Strikke, strikke, strikke

Strikning er blevet ekstremt populært, især under corona, hvor folk har haft brug for noget at slå tiden ihjel med. Start i det små og dygtiggør dig. Det er let at komme i gang med, og efter kort tid kan du begynde at strikke dit helt eget tøj.

Posted in: Marine