Butiksstart i 2021: Sådan får du en god start

By:

Hvis du har valgt 2021 som året, hvor du endelig får din butik ud over stepperne, så har du valgt en god tid – i hvert fald sammenlignet med det seneste års tid. Danskerne vil med god sandsynlighed bruge sommeren herhjemme, og så har de savnet at shoppe. Vi kommer derfor her med gode tips til, hvordan du får et forspring som ny butik i gademiljøet.

Få styr på din logistik

Hvis du bruger pallereoler og lagerreoler, hvilket de fleste butikker gør, så behøves du ikke vælge den dyre løsning med helt nye af slagsen. Du kan sagtens gå efter pallereoler brugt og få den samme gode ydeevne uden at betale prisen for nye. Der findes forskellige steder, hvor du kan spare penge på det, og det er helt klart det værd at kigge lidt efter.

Få en placering centralt

Vil du gerne spare lidt penge ved at vælge en afsides placering? Så får du bare ikke den samme succes med din butik, som du havde regnet med. Du vil ikke kun fange dem, der aktivt leder efter dig, men du skal også inspirere forbipasserende til at komme ind. Vælg derfor en central løsning, selvom den også er lidt dyrere.

Gør noget ud af de sociale medier

Rigtig mange mindre butikker kan få et stærkt lokalt boost med annoncer eller konkurrencer til lokalbefolkningen. Folk elsker gratis ting, og du kan altså for 200-300 kroner få mange værdifulde interaktioner på Facebook, der gør folk opmærksom på, at du eksisterer. Sociale medier er den bedste vej frem, hvis du vil opleve et hurtigt boost.

Posted in: Reoler