3 tips til den lange køretur med børn

By:

Vi elsker vores børn, men det kan altså godt være hårdt at køre lange ture med dem på bagsædet. De er sjældent tilfredse, og når de er, er det udelukkende, fordi de er faldet i søvn. Det gælder om at forberede sig godt nok, og så kan det faktisk blive til en god tur. Vi kommer her med tre tips til hvordan.

Holder til tablets

Først og fremmest skal børnene have en tablet hver, så de kan underholdes på turen. Men det har du forhåbentlig selv regnet ud. Det næste step er at investere i tabletholder til bil, så de ikke skal sidde i dårlige stillinger og bruge deres tablets. Det kan godt lede til lede nakke- og rygsmerter, som kan være svære at komme af med, og det er ikke nogen god start på ferien.

Kør om natten

Hvis du gerne vil give dig selv den bedst mulige tur, så skal du køre om natten, hvor børnene er trætte. Samtidig er det heldigt, at vejene er mindre trafikerede, hvilket også betyder, at du kommer hurtigere frem. Du slår altså to fluer med et smæk med dette trick.

Husk powerbanks

Elektronisk udstyr er kilden til rolige børn i deres vågne tider. Husk derfor godt opladte powerbanks, så du aldrig løber tør for strøm på de enheder, de har med i bilen. Så længe de har deres tablets og deres telefoner, skal de nok underhold sig selv, og du kan få lov at fokusere på at køre bil, men det kræver altså, at de kan lade op undervejs på de lange ture.

Posted in: Elektronik