Tre tips til at arrangere dit livs fest

By:

image

Står brylluppet, barnedåben eller konfirmationen for døren i den nærmeste fremtid? Så har du sikkert travlt med at planlægge og udtænke, hvordan du kan gøre dagen helt uforglemmelig. Denne type fester skal gerne være nogle, som både værter og gæster husker resten af livet, så her får du tre tips med på vejen, som kan hjælpe dig med at gøre din fest til én af de slags man aldrig glemmer.

  1. Første tip henvender sig hovedsageligt til den meget koordinerede person. Det kan nemlig være en rigtig god egenskab, når festen skal planlægges, men desværre har denne slags personer ofte ret svært ved at slappe af og nyde festen på selve dagen, fordi vedkommende helst skal have styr på det hele. Derfor går dette tip ud på, at du skal huske, at denne dag aldrig kommer igen, så nyd den! Hvis du ved på forhånd, at dette måske kan blive svært for dig, så hyr en person som du stoler på, til at udfylde denne rolle på selve festdagen.
  1. Tip nummer to går ud på virkelig at gøre noget ud af op pyntningen. Fyld gerne lokalet med balloner og guirlander, så ingen der træder indenfor, vil være i tvivl om, at her skal der holdes et brag af en fest. Et ekstra tip her er, at i fylder ballonerne med helium så de selv kan svæve frit i luften. Helium til ballon kan i købe online i forskellige mængder, afhængig af hvor mange balloner i skal fylde op.

image-1

  1. Sidste tip henvender sig måske ikke så meget til dig der skal arrangere et bryllup eller en konfirmation, men mere til dig som eksempelvis skal arrangere en rund fødselsdagsfest. Her er en temafest nemlig ofte en sikker vinder. Her kan du vælge et hvilket som helst tema, som du selv synes er fedt, det kunne eksempelvis være maskebal eller Cabaret. Har du ikke lige umiddelbart et tema der falder dig ind, kan du også vælge et årti som tema, og her er det jo oplagt at vælge det årti, hvor du selv, og nok også de fleste andre til din fest, var teenagere. Det vil med garanti udløse en masse minder og gode grin, hvis i alle kommer klædt som da i var 16 år gamle.

Forhåbentligt har du nu fået lidt forskellige ideer til, hvordan du arrangerer dit livs fest. God fornøjelse!

Posted in: Fritid & hobby