Superfed dropperpost giver dig større frihed og fleksibilitet på din mountainbike

By:

En dropperpost er en saddelpind, som muliggør, at du kan hæve og sænke din cykelsadel, mens du kører. Når du har en dropperpost, behøver du ikke en almindelig sadelpind, men kan blot montere dropperposten direkte på cyklen. Har du ikke allerede en dropperpost på din mountainbike, så kan det bestemt anbefales, at du køber én, for den er utrolig smart, og du bruger den ofte under din kørsel. Du kan vælge, om sadlen skal være høj, så du træder effektivt i pedalerne, eller om den skal være lav, så du kan bevæge dig frit. Vil du gerne have en dropperpost af god kvalitet, så kan du eksempelvis vælge en dropperpost fra E*thirteen eller XCL, som du finder til favorable priser hos Coolmtb.dk.

Droppost af god kvalitet i forskellige prisklasser

XLC dropperpost er et godt kvalitetsprodukt i den billige ende af prisskalaen. Den fås i forskellige størrelser og er forholdsvis simpelt opbygget, men har en fin finish. Derudover har den udvendig kabelføring, så den er let justerbar og pålidelig. Dropperposten fra E*thirteen er helt speciel og unik med en mekanisk funktion og fjernbetjening. Den er utrolig nem at anvende, og så virker den uanset om vejret er koldt eller varmt. Det er en superfed dropperpost, som nemt kan skilles ad, smøres og samles igen, og der er 5 års garanti på den. Den er dyrere end XLC dropperposten, men den er alle pengene værd.

Professionel service og hurtig levering

Fordelene ved at handle hos Coolmtb.dk er, at du finder alt det gode kvalitetsudstyr til din moutainbike her fra nøje udvalgte brands, og priserne er meget konkurrencedygtige. Når du køber god kvalitet, kan du samtidig være sikker på, at udstyret er sikkerhedsgodkendt og holder længere end de billigste produkter på markedet. Har du spørgsmål vedrørende dropperpost eller andre produkter, så får du professionel vejledning af eksperter og en rigtig god kundeservice. Du kan nemt bestille din nye dropperpost online i webshoppen, og du får hurtig levering. Du får dropperposten leveret uden fragtomkostninger, for der er gratis fra på alle køb over 299 kr.

Posted in: Dropperpost