Spildbakker til opsamling af olie og kemikalier

By:

Verden er hele tiden under forandring, og miljøet er desværre under hårdt pres fra oliespild, kemikalier og meget mere. Det er derfor nødvendigt, at vi træder i karakter og gør en forskel, så der kan komme en positiv udvikling i verdens nuværende tilstand. Den mulighed har den danske virksomhed Oliesug.nu heldigvis grebet. OLIESUG ApS tilbyder nemlig patenterede løsninger til bekæmpelse af olieforurening på fast grund og i vand. Det er en miljørigtig bekæmpelse af olieforurening, da løsningerne er lavet af 100 % naturprodukt samtidig med, at det er en effektiv og skånsom løsning uden skadelige stoffer, der kan give endnu flere problemer for miljøet. 

Et skridt i den rigtige retning med OLIESUG’S spildbakker 

OLIESUG står bag en lang række produkter, heriblandt de populære spildbakker. Spildbakkerne er beregnet til opsamling af olie og kemikalier, da det er vigtigt, at håndtering af olie og kemikalier sker på en forsvarlig måde med det formål, at det hverken skader miljøet eller de mennesker, der håndterer produkterne. Spildbakkerne er kompakte og er perfekte til at opsamle olie og kemikalier samtidig med, at de gør det nemmere at opbevare de flydende stoffer indtil, at det er muligt at bortskaffe dem. Endnu en fordel er, at de er nemme at tømme og rengøre igen. 

Udvalget byder både på spildbakker med et mindre opsamlingskar til at opbevare beholdere med kemikalier, olie, opløsningsmidler mm., men også større spildbakker hvis der er behov for mere opbevaring. Udvalget byder også på robuste letvægts spildbakker, der giver sikker flytning af mindre tromle, dunke eller batterier samt meget mere.

Klik ind på deres hjemmeside og se de mange andre produkter, som udvalget også byder på. Produkterne henvender sig især til erhvervslivet, men også til private. Hvis du som virksomhed har olie og kemikalier, der skal opbevares eller opsamles, så er det en god idé med en spildbakke. Hvis du er i tvivl om det mindste, så sidder OLIESUG klar til at vejlede dig, så du ender ud med den rette spildbakke. 

 

 

 

 

 

 

Posted in: Spildbakker