Sørg for at dine kokke er ordentligt klædt på med godt kokketøj

By:

Det er vigtigt, at dine kokke har det rigtige tøj på, når de laver mad. Kokkene har ofte med varme madvarer, gryder, pander og komfurer at gøre hele dagen. Det er derfor vigtigt, at de har noget tøj, der kan holde til de høje temperaturer, og som beskytter dem bedst muligt, hvis de skulle komme til at spilde varm sove på sig selv eller komme for tæt på en pande, hvor de er ved at flambere noget. Derudover er kokketøjet med til at give en helt særlig stemning til køkkenet. Når alle er ens klædt, bliver det også tydeligt, at I alle sammen er på det samme hold. 

Et godt sted for dig at købe kokketøj til din kokke er hos webshoppen imagewear.dk. De har et stort udvalg af tøj til kokke og tjenere, duge, servietter og en lang række andet udstyr, som du har brug for, når du har en restaurant eller en cafe.

Du kan vælge mellem unisex kokketøj eller kokketøj, der er lavet specielt til mænd og kvinder. Hvis du ofte skifter dine kokke ud, vil det nemmeste være, at du har unisex kokketøj, så både mænd og kvinder kan trække i det. Hvis dine kokke bliver hos dig i lang tid, er det en god ide, at du taler med dem om, hvad de har det bedst med. Kokkketøjet til kvinder er for eksempel figursyet. Der er nogle kvinder, der sætter stor pris på, at de stadig kan føle sig lidt feminine, mens de er på arbejde. 

Derudover kan du også vælge mellem både kortærmede og langærmede skjorter. Det er en god mulighed  for dine kokke at vælge mellem, hvad der passer dem bedst. Med en lang kokkejakke er deres arme selvfølgelig beskyttet mod varme, men skal de arbejde med kolde madvarer, kan det være rart for dem at have korte ærmer på, så de ikke kommer til at svede for meget. Igen kan det være en god ide at tale med dine kokke om, hvad de vil foretrække. 

Hvis du har et åbent køkken, hvor gæsterne kan se derind vil det ofte være vigtigere, at alt ser ud, som det skal. Hos imagewear.dk kan du også få kokkehatte, som dine kokke kan have på, når de laver mad. Det er med at give et professionelt præg. I mange køkkener er det også med til at etablere rangordenen i køkkenet, så det er nemt at skelne mellem kokkene og medhjælperne. 

Posted in: Kokketøj