Skal det pakkes ind?

By:

Der er vel næppe mange, som gør sig tanker om, hvor ofte vi egentligt bruger emballage i vores hverdag, men tænker du over det, så er næsten alt du har mellem hænderne pakket ind i en eller andet form for emballage.

Hos os er emballage dog det vigtigste, og som Danmarks største onlineforhandler af embalage, ved vi, hvad der rører sig på markedet.

Vi har alt indenfor emballage i vores store sortiment, fra paprør til elastisk plastik over tape og kontorartikler. Vi ved hvad emballage er, og vi ved, vi har det på lager.

Der bliver hver eneste dag sendt millioner af pakker, breve og andre postforsendelser, og de skal alle være pakket ind, enten i boblekuverter, papkasser eller i poser, oven i det bliver der brugt kilometer af tape og plastik til at lukke pakkerne og til at sikre, at store forsendelser bliver stående på paller.

Hos os finder du med sikkerhed alt det, som du kunne tænkes at få brug for af emballage, vi har over 3000 varenumre i vores sortiment, og vi kan levere det indenfor 72 timer, fra du har bestilt, så du også hurtigt kan få dine varer ud af huset, og oftest kan vi levere allerede indenfor 24 timer.

Vi ved, at emballage kan være besværligt og tungt at få transporteret, og derfor leverer vi selvfølgelig dine indkøb. Hvis du handler for mere end 2500 kr. så leverer vi fragtfrit, og bestiller du mere end en af en bestemt vare, vil du automatisk få en rabat på den anden vare.

Vi er så sikre på, at vi er de billigste på markedet, at vi giver prisgaranti, så kan du købe den samme vare i samme gode kvalitet, som du kan hos os, til en billigere pris noget andet sted, så godtgør vi dig differencen.

Hvis du får købt emballage, som ikke er den rigtige, så er der returret, det er en ekstra service, som vi tilbyder vore kunder, og som er med til at sikre, vore kunder altid er tilfredse med os.

Hvis du har spørgsmål til hvilken emballage, som du skal bruge, så står vores kundeservice altid klar til at rådgive og vejlede, så vi er sikre på du får lige nøjagtig det, du skal bruge, til din virksomhed og ikke kommer til at få flaskehalse pga. manglende emballage.

Så skal du bruge emballage, står vi klar til at servicere dig og din virksomhed, vi har alt det, du skal bruge til markedets bedste priser og med den bedste service.

Posted in: Uncategorized