Skab de helt rigtige rammer for dine fisk med et flot akvarie

By:

Vil du gerne holde akvariefisk, så er det vigtigt, at du først beslutter dig for, hvilken type det er, du gerne vil have i dit akvarium. For begyndere er det et oplagt valg at vælge selskabsfisk, fordi de er nemme at passe. Selskabsfisk kræver heller ikke at bo i et kæmpeakvarium, som du kan nøjes med at købe et mindre akvarium og få erfaringer med, hvordan det er at have fisk. Det er også en fordel for dig, som bor i en mindre bolig, at du ikke behøver at have et kæmpeakvarium i stuen.

Stort udvalg af akvarier hos Lystrup Dyrecenter

Når du har besluttet dig for, hvilke fisk du gerne vil have, skal du finde det rigtige akvarium, som passer til dine fisk og til din bolig. Du kan vælge mellem mange typer akvarier – lige fra de store rektangulære, der fylder godt op i stuen til en lille bowle. Er du førstegangskøber, kan det være en fordel at investere i et startsæt, for så får du alt det nødvendige udstyr med og skal ikke selv købe delene enkeltvis. Du kan med fordel købe dit akvarie hos en dyrehandler, for så kan du også få rådgivning omkring både valg af fisk og akvarium. Hos Lystrup Dyrecenter finder du et stort udvalg af akvarier, bl.a. det meget populære Jewel akvarie, som fås i forskellige størrelser og former. Du kan bl.a. vælge mellem et rektangulært, et firkantet eller et trigon akvarie. Sidstnævnte passer perfekt i hjørnet af din bolig.

Akvarieborde og dekorativt tilbehør

Der medfølger ikke akvarieborde til Jewel akvarierne, så det skal du købe separat. Du kan få masser af dekoration til dit akvarium som f.eks. bundlag, planter, fotobaggrunde, sten m.m., og dermed kan du skabe en fantastisk stemning for dine fisk i akvariet, som samtidig er utrolig flot at kigge på. Hos Lystrup Dyrecenter finder du mange gode tilbud på akvarier af god kvalitet, og du kan enten få dit akvarie leveret eller afhente det selv i butikken.

Posted in: Akvarie