Sjov og oplevelsesrig børnefødselsdag på Den Blå Planet

By:

Den Blå Planet er et fantastisk sted at fejre børnefødselsdag i København, fordi børnene er opgivet af spændende farvestrålende fisk, hammerhajer og dyr fra regnskoven. Børnene kan selv opleve at være dyrepassere for en dag, og det skal nok fange deres opmærksomhed og vække deres nysgerrighed, at de får lov til at håndtere slanger og se, hvad der gemmer sig i Krible Krable-vognen. De kan også være med til at forberede den middagsmad, som hajerne skal have og være med til at fodre hajer og rovfisk. En fødselsdag på Den Blå Planet betyder, at børnene får lov til at interagere med dyrene og dermed lærer børnene også, hvad dyrene spiser, og hvordan de lever. Den Blå Planet ligger skønne naturomgivelser, så der er rig mulighed for at få en fødselsdag tæt på dyr og natur.

Mød hammerhajen og de farvestrålende fisk ”under vandet”

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium og rummer 20.000 dyr, som lever i 53 akvarier. For børnene er der masser at kigge på, for der er syv millioner forskellige arter. Den Blå Planet er bygget, så den består af fem arme, hvilket giver mulighed for at vælge forskellige ruter, og når man går ad gangene, er der vand til alle sider, hvilket giver børnene en helt unik følelse af at være under vandet. I det største akvarium Oceanet svømmer hammerhajerne, rokkerne og murænerne. I Koralrevet kan børnene oplevet mange spændende, farverige fisk, og de kan få masser af sjov ud af at opleve dyrene i Regnskoven.

Spændende og lærerig underholdning til børnefødselsdagen

Den Blå Planet er en populær turistattraktion, og den er et oplagt sted af fejre børnefødselsdag, fordi børnene får en oplevelse ud over det sædvanlige. De kan være aktive og bevæge sig omkring og lære om de forskellige fisk og dyr. De kan også få svar på deres nysgerrige spørgsmål fra dyrepasserne. Vil du gerne vide mere om, hvordan dit barn kan holde en sjov og oplevelsesrig fødselsdag på Den Blå Planet, så udfyld blot kontaktformularen på hjemmesiden Denblaaplanet.dk.