Sådan undgår du skader som fodboldspiller

By:

Fodbold er en kontaktsport – i hvert fald hvis man som minimum er en smule engageret på banen. Skader vil naturligt opstå, men der er mange måder, hvorpå man som fodboldspiller kan gøre lidt ekstra for at sikre sig mod skader, som i værste tilfælde kan sætte en stopper for ens fodboldkarriere. Vi kommer her med tre løsninger til, hvordan du beskytter dig som boldglad.

Tape på knæ og ankler

Døjer du med led særligt omkring knæ og ankler, så er du ikke alene. Særligt er det noget, som folk oppe i alderen døjer med, og man er som fodboldspiller ret udsat særligt i disse områder. Med kinesiologi tape til ankel og knæ kan man bedre forebygger skader og samtidig lindre eventuelle smerter i disse områder. Både under træning og kamp såvel som før.

Husk benskinnerne

Benskinner er første og fremmest noget, som der står i reglerne, at man skal have på. Derfor skal du have benskinner på, selvom de fylder og ikke er så praktiske, når man skal skyde. For at gøre det bedre for dig selv kan du bruge sportstape til at sætte dem bedre fast, og så bør du også vælge skinner, som ikke går så langt op ad benet.

Stå godt fast med gode knopper

Det hænder, at det bliver lidt mudret, når man spiller fodbold. Og det er også helt fint – men det kan faktisk lede til alvorlige ledskader, som kan holde en ude i lang tid. God balance er alfa og omega for både spil og skadeforebyggelse, og derfor skal du finde støvler med gode, solide knopper.

Posted in: Sportstape