Sådan sikrer du din nye butik en god opstart

By:

2020 og starten af 2021 har ikke ligefrem været butikkernes år med corona, der har lukket land og de fleste erhverv ned. Mange har desværre også måtte dreje nøglen om, men det betyder ikke, at behovet hos folket er forsvundet i løbet af den sidste tid. Hvis du har planer om at starte ny butik i den nærmeste fremtid, kommer vi her med tre tips til, hvad du skal huske.

Tøjbutik? Køb nok bøjler

Selvom mange efterhånden køber deres tøj online, så er der stadig en stor andel, som foretrækker at købe det i en butik, hvor de kan prøve det på, inden de køber. Mange orker nemlig ikke besværet med at sende det tilbage. Når du har en tøjbutik, og du skal købe bøjler ind, skal du købe mange ind – fordi de forsvinder som sokker i skuffen, når folk har været i din butik.

Opsæt konkurrencer på Facebook

Facebook er et fantastisk middel som nyopstartet virksomhed, hvis man gerne vil skabe røre i vandet lokalt. Du kan for ganske få penge til en konkurrence, hvor folk kan vinde noget til 300-400 kroner, få utroligt mange interaktioner. Indtægten i omtale opvejer helt sikkert udgiften i at give noget gratis væk.

Husk dispenser til håndsprit

Vi danskere har dannet os nye vaner, og dem skal du indordne dig under som butik. Selvom corona er et dårligt minde for de fleste butikker, så er du nødt til at forholde dig til, at nogle kunder ikke tager din butik seriøst, hvis de ikke kan få lov til at spritte deres hænder af.

Posted in: Handelsudstyr