Sådan sammensætter du en flot gavekurv

By:

Der er næsten altid en anledning, hvor en gavekurv er passende at give i gave. Det er en god måde at komme udenom den tomme ønskeliste til en fødselsdag, eller en god gestus til værten af en begivenhed. I dette indlæg lærer du alt, som du bør vide om at sammensætte en gavekurv.

Kurven
Selve kurven, som du fylder med godter, kan komme i mange variationer. Du kan både vælge en foldbar en af pap, en trækasse eller den klassiske flettet kurv med hank. Du kan også gøre kurven endnu mere personlig ved at bruge en spand, en gammel værktøjskasse eller lign. Det er kun fantasien der sætter grænser, når du vælger din kurv

Indholdet
Det du putter i kurven afspejler, hvor godt du kender modtageren af den. Det skal nemlig være godter, som modtageren holder særligt meget af. Der er nemlig stor forskel på, om du kommer med at gavekurv fyldt med øl og snacks, eller vin og slik.

Indpakningen
Den typiske indpakning af en gavekurv består af cellofan, og til nøds lidt tape. Det ser helt klart pænest ud, hvis du lukker indpakningen med en fin sløjfe eller noget snor. For at give gaven lidt volumen, så er det det også meget normalt at bruge noget falsk hø eller halm, som kan lægges under indholdet.


Kortet
Skriv et sødt lille kort og vedlæg gavekurven. Her kan du eventuelt skrive, hvorfor modtageren har fortjent gaven eller en anden sød lille hilsen. Det er klart en fordel at lægge kortet indeni kurven, så det ikke bliver vært, når cellofanen skal tages af, og varerne bliver taget ud.