Sådan laver du en smukkere kage

By:

Stort set alle elsker kage. Uanset om man er barn eller voksen. Netop derfor har kage tit en særlig plads når man fejrer noget eller virkelig skal hygge sig. Men kunne det ikke være sjovt at lave en kage i en ny form, så den skiller sig mere ud?

Skift over til kageforme figurer

Det behøver slet ikke være så svært at give din kage en anderledes form. For der findes mange andre typer springforme end den klassiske runde eller firkantede, som du normalt bruger. Du kan nemlig købe kageforme figurer der eksempelvis ligner et hjerte eller har et motiv i bunden af formen, som så vil kunne ses på kagens top når den er bagt.

Ved at kunne diske op med sådan nogle flotte kager vil du virkelig kunne tage kegler næste gang du serverer en kage for dine gæster.

Det smarte med disse kageforme figurer er at det ikke rigtig kræver mere arbejde fra din side. Du skal ikke kunne nogle specielle tricks for at kagen bliver fin. Du skal blot udskifte din almindelige kageform med en af de her kageforme figurer. Så bliver det ikke meget nemmere.

Pynt din kage endnu flottere

En anden måde hvorpå du kan tage din kage til det næste niveau er ved at lære hvordan man pynter en kage. Du kunne for eksempel vælge at øve dig i at sprøjte flødeskum eller mousse på kagens top. Man kan nemlig sprøjte sådan noget på flere måder, så du kan give hver kage et specifikt udtryk.

Når det kommer til pynt, så kan man altid tillære sig noget nyt. Det næste nemme skridt efter sprøjtearbejde ville være at tilføje bær, chokolade og andet på kagen. Derudover kan du senere hen lære at lave din egen pynt, så som roser lavet ud af marcipan eller fondant.

Posted in: Køkkenudstyr