Sådan indretter du dit hjem minimalistisk

By:

I rigtig mange år har det være populært i Skandinavien at bo og indrette minimalistisk. Men selvom det måske lyder nemt, så kan det minimalistiske look hurtigt falde til jorden, hvis du bare fjerner en masse genstande fra hjemmet. Det kræver nemlig en hård/fin balance mellem ikke at have for mange ting, men at det stadigvæk er hyggeligt. I dette indlæg får du en guide til, hvordan du indretter dit hjem minimalistisk.

1. Gem dit rod væk
Der er ikke noget, som kommer længere væk fra det minimalistiske look end rod. Hvis du har rigtig mange pynteting og små genstande, så skal de pakkes væk, så du får mere rene overflader. Sørg for at have massere af lukket skabs- eller skuffeplads, så du har opbevaring til alle dine ting. På den måde bliver det meget mere stilrent og giver en ro i indretningen.

2. Vælg voluminøs interiør

Noget andet der kendertegner det minimaliske look er få med voluminøse møbler. Du skal vælge møbler i neutrale farver, som til gengæld har sjove og fyldige former. Det gælder også når du skal finde vaser, krukker, puder eller lign.

3. Den rigtige belysning
Den minimalistiske indretning er også kendt for at have en meget klar belysning. Dit valg af lamper og pærer spiller derfor er stor rolle i indretningen. Danske lampemærker er særligt kendt for deres klassiske, simple og minimalistiske udtryk. Derfor er det måske, den vej du bør kigge efter lamper. Toldbod serien fra Louis Poulsen er et rigtig godt bud. Serien består af lamper i meget neutrale farver uden for mange skarpe kanter, hvilket giver et meget minimalistisk udtryk. Derudover har lamperne også en meget neutral lysfald.

Posted in: Designerlamper