Rengøring og ejendomsservice fra rengoringsfirma.dk

By:

Leder du efter en kompetent person – eller måske flere – til at varetage vedligeholdelse og rengøring af din boligforening, din skole eller institution, eller dit kontor kompleks? Har din boligforening brug for at outsource selve ejendoms servicen, herunder funktioner som vicevært er og gårdmænd ville varetage samt trappevask, græsslåning, snerydning, afhentning af storskrald og andre praktiske opgaver?

 

Eller står du som privat person og mangler et godt og stabilt rengøringsfirma til ugentlig rengøring af dit hjem? Så kan du med fordel kontakte P.A Rengøring. Vi tilbyder services så som rengøring til private, erhvervsrengøring (rengøring af kontorer, institutioner, butikker, klinikker eller lagerlokaler) ejendomsservice som samlet pakke eller enkelt ydelser så som trappevask samt vinduesvask og -polering.

 

Hvis du vælger P.A. Rengøring som ejendomsservice selskab, får du en stabil og erfaren partner, som lægger vægt på at kunne rykke hurtigt ud og at yde den bedste service til dig som kunde. Vi varetager alt fra vask af trapper til klipning af hæk, fejning af gård og bortskaffelse af storskrald samt oprydning i kælderlokaler og rengøring af fraflyttede lejligheder. Vi påtager os naturligvis akutte opgaver som snerydning og udpumpning af vand efter oversvømmelser, ligesom vi også gerne yder vicevært servicering af de enkelte beboere.

 

Lad P.A Rengøring varetage rengøringen af dine kontor lokaler, og mød op hver dag til perfekt støvsugede og vaskede gulve, rene og hygiejniske toiletter, og aftørrede overflader. Vi ved, hvor meget et rent arbejds miljø betyder for såvel medarbejdernes trivsel som virksomhedens generelle produktivitet og arbejdsmoral, og vi tager opgaven med erhvervsrengøring meget alvorligt. Hvis du er indehaver af en butik, vil du gerne have, at den fremstår ren og pæn, når du åbner den for kunder – og d har helt sikkert selv for travlt med din virksomheds kerneområder til selv at varetage rengøring af butikken. Lad P.A. Rengøring stå for at holde din butik, din café eller din restaurant ren, pæn og hygiejnisk forsvarlig, så du kan fokusere på de ting, der er vigtige for dig. Samtidig kan du overveje, om ikke det ville være værd at lade os vaske og polere dine front vinduer samtidig, så butikken eller restaurationen også fremstår 100% pletfri udefra.

 

Kig ind på vores hjemmeside rengoringsfirma.dk og læs mere om de services, vi yder inden for ejendomsservice, privat rengøring, erhvervsrengøring, kontorrengøring, trappevask og vinduespolering. Du kan også nemt bestille et tilbud på én eller flere af vore prisbillige service ydelser via hjemmesiden