Professionel algebehandling til favorable priser

By:

En algebehandling giver taget på dit hus en længere levetid, og huset får et langt flottere udseende. Med en algehandling kan du undgå mere alvorlige skader på dit tag og dyre regninger. Fordi alger og mos er en organisk belægning, så binder det fugt og snavs og skyder rødder i tagpladerne. Hvis belægningen sidder på taget i længere tid, kan det give revner og frostsprængninger i tagpladerne og større vandskader. Du overvejer måske at fjerne alge- og mosbelægningen selv. Men det kan være risikabelt for dig at klatre rundt på taget selv og anvende en højtryksspuler. Det kan klart anbefales at hyre et professionelt firma til at løse opgaven. På internettet findes der firmaer, som tilbyder professionel algebehandling til billige priser.

Algebehandling med virkningsgaranti

Flot Facade er et firma med mange års erfaring, som tilbyder algebehandling af tag med virkningsgaranti til favorable priser. Firmaet fjerner alger og mos på følgende typer af tage: Tegltag, skifertag, betontag, eternittag og stålplader. Du kan også bestille algebehandling af facader, mur- og træværk samt flisebelægninger. Flot Facade udfører en algebehandling, som både nedbryder og forebygger alger, og du er garanteret et flot slutresultat. Algebehandlingen foregår på den måde, at der anvendes en specialdysse, som har en rækkevidde på op til 8 meter, uden at der bruges en lift. Taget bliver påført et lag af algedræbende væske, som dræber den organiske belægning. Det algedræbende middel, som bruges, fjerner både grønne, gule og grå alger, og det skader hverken tagplader, vinduer, mure eller træværk. Allerede efter få dage kan du se synlige forandringer. Det endelige resultat afhænger af, hvor tykt laget af mos og alger er, og hvor lang tid det tager at nedbryde. Belægningen skylles gradvis af taget i takt med, at der falder regn. Den fulde effekt af den algebekæmpelse, som Flot Facade udfører, ses først efter 6-8 måneder. Algebehandlingen udføres kun, når vejret er tørt og varm med temperaturer over 5 grader for at sikre det bedst mulige resultat.

Pakkeløsning på algebehandling

Flotfacade.dk tilbyder flere pakkeløsninger alt efter dit behov. Standardpakken er til dig, som kun ønsker at få taget renset. Udvidet pakke er til dig, som ønsker, tag og terrasse/indkørsel renset. Luksus-pakken er til dig som ønsker tag, terrasse, indkørsel, facade m.m. renset for alger. Det er også muligt at tegne et alge-abonnement hos Flot Facade, så du får renset taget hvert år eller hvert andet år. Tegner du et abonnement, får du op til 15 % rabat.

Posted in: Uncategorized