Pallevægte

By:

En pallevægt er som navnet antyder konstrueret specifikt til vejning af paller, men den kan også bruges til vejning af mange andre ting. Den måler præcist, og med den rette model er måleresultatet let aflæseligt. Vægtene er robuste og tåler støv, stænk og vand, og de kan derfor bruges i alle rum, også vådrum. Køber du din pallevægt hos Vægteksperten, får du en kalibreret vægt, der kan tages i brug umiddelbart efter levering.

Hårdføre vægte med en høj slidstyrke

Når det kommer til pallevægte, så er det i den grad vigtigt, at den kan klare det pres, der kommer, når der skal vejes – og ikke bare i dag, men også i morgen, i næste måned og flere år frem. Hos Vægteksperten er alle modeller slidstærke og robuste, de har en lang batteritid og kan holde i mange år på lageret eller i produktionen. Du finder både mobile pallevægte og kombinerede pallevægte/palleløftere, som alle er fremstillet af materialer i høj kvalitet og desuden er lette at manøvrere.

Hvor meget vægt kan en pallevægt klare?

Det er forskelligt, hvor meget en pallevægt kan løfte og veje, så det er vigtigt at få klarlagt sine behov, så man ikke ender med en vægt, der ikke går højt nok op. Vægtene ligger i bestemte vægtklasser, og hos Vægteksperten fås de med en max vægt på 1,5 ton, 2 ton, 3 ton og 6 ton.

Men det er ikke kun den maksimale vægt, der er interessant. Du skal også tage stilling til hvor lidt, den skal kunne veje. Enkelte af modellerne måler først præcist, når vægten overstiger 5 kg., mens andre har præcisionsmålinger allerede ved 100 g.

Find den rigtige vægt til dit behov

Der findes flere forskellige modeller inden for pallevægte; mobile pallevægte, kombinerede pallevægte/palleløftere, varierende styrkegrader og meget andet. Hvilken model du skal bruge afhænger af, hvilke opgaver du skal udføre med den. Er det for eksempel varemodtagelse, lagerarbejde, vægtkontrol eller forsendelser? Eller noget helt femte? Hvis du kontakter Vægtekspertens kundeservice, får du svar inden for 24 timer, så du hurtigt kan komme videre med arbejdet.

Erfaring til nytte for både private og erhverv

Vægteksperten har eksisteret siden 2006, og med netbutikker i Danmark, Norge, Sverige og Finland har de en imponerende mængde erfaring og en stor produktportefølje – til gavn for både private og erhverv.

For de store erhvervskunder har Vægteksperten oprettet et særligt HeavyWeight kundeprogram, der gør det endnu lettere at handle hos dem – men uanset størrelsen på din ordre, får du professionel rådgivning, effektivitet og skarpe priser.

 

 

Posted in: Pallevægt