Miljøvenlige og økonomiske varmepumper til huse og virksomheder til favorable priser

By:

Private boligejere og virksomheder kan med fordel skifte varmekilde og vælge en varmepumpe i stedet for et træpillefyr eller oliefyr. Varmepumpen er miljøvenlig, fordi den bruger el, og dermed forurener den ikke miljøet, hvilket et stigende antal privat- og erhvervskunder er opmærksomme på. En varmepumpe er også et plus, hvis din bolig skal sælges. Faktisk øger den husets værdi både, fordi det er en miljøvenlig løsning, men også fordi varmepumpen er mere økonomisk, og så kræver den ikke meget vedligeholdelse. For boligejere såvel som erhvervsvirksomheder er det en win-win situation at få installeret en varmepumpe.

Mitsubishi HERO – innovativ varmepumpe af højeste kvalitet

Mitsubishi HERO er en innovativ varmepumpe af høj kvalitet, som både giver dig varme i vinterhalvåret og køling på varme sommerdage. Varmepumpen har en Hyper Heating teknik, der sørger for en vedvarende effekt, og den har en grundvarme opvarmning, hvilket betyder, at den holder din bolig eller virksomhed varm hele vinteren. Du kan selv indstille den ønskede temperatur med smarte funktioner som I-see Sensor, Night Mode og Wifi. Når du indstiller varmepumpen til Night Mode, er anlægget næsten lydløst. HERO varmepumpe har en høj energieffektivitet med A+++, og for hver kw HERO leverer, får du 5,2 gange så meget varme, som hvis du sammenligner med el. Det betyder, at du kan se frem til at spare penge på varmeregningen. Derudover er HERO varmepumpe meget miljøvenlig, så du kan installere anlægget med god samvittighed.

Professionel rådgivning og hurtig levering og montering

Du finder en Mitsubishi varmepumpe til en favorabel pris hos den danske grossist Kinnan, som fører de tre bedste mærker på verdensplan: Mitsubishi, Panasonic og LG. Kinnan leverer varmepumper til både private og erhverv og er det firma i Danmark med størst know-how inden for alternativ opvarmning og afkøling. Kinnan har et netværk af flere hundrede autoriserede forhandlere og montører på landsplan, så uanset hvor i landet du bor, kan du altid få professionel rådgivning, levering og montering af varmepumper.