Med Herman Miller Embody kan du undgå rygskader

By:

Arbejde udgør en stor del af livet. Det har det altid gjort. Vi har alle brug for lønnen fra et job til at opretholde livet. Derfor er vi tvunget til at arbejde, uanset om vi kan lide det eller ej.

Tidligere var det meste arbejde fysisk hårdt. Det nedsled folk fuldstændig. De fleste mennesker arbejdede på fabrikker eller i marken. Sådan er det ikke længere. Der findes stadig jobs, som indebærer hårdt fysisk arbejde, og de ansatte er stadig i fare for at blive slidt ned. Derfor er det vigtigt at vi som samfund, finder løsninger så mennesker ikke skal arbejde sig selv ihjel. Det prøver vi blandt andet på med pensionsdebatten.

Rigtig mange mennesker arbejder dog foran en computer i dag. Selvom det lyder afslappet at sidde på en kontor hele dagen, skal man ikke tage fejl. Det kan faktisk også være enormt hårdt for kroppen. På kontoret sidder man nemlig mange timer i den samme stilling. Det er hårdt for ryggen. I værste fald kan det medføre smerter i lænden eller skuldrene.

En god kontorstol er vigtig

Der er heldigvis nogle ting, som man kan gøre for at undgå rygskader. Det handler om at gøre en præventiv indsats, hvis du vil passe på din ryg.

En af de vigtigste ting er at sørge for at få bevæget kroppen. I fritiden bør man dyrke motion og på jobbet er det en god ide at tage små pauser, hvor man strækker ud og får rystet kroppen.

Det allerbedste, som du kan gøre for at undgå rygskader, er at have den rigtige kontorstol. Hvis du arbejder på kontor, bør du overveje at investere i en god kontorstol. Det kan f.eks. være en Herman Miller Embody. Så passer du ordentligt på din ryg.

Posted in: Arbejde