Køb dit højbed hos Lyngeshop

By:

Overvejer du at investere i et eller flere højbede til din have? Hos Lyngeshop har vi specialiseret os indenfor højbede og andet tilbehør til haven, herunder sneglehegn, græskanter, planteophæng, plæneklipperhuse og meget andet. Vi går ind for kvalitet og funktionalitet.

Hos Lyngeshop finder du et væld af højkvalitets højbede. Et højbed er et dyrkningssystem der ofte benyttes til grøntsager. Et højbed behøver ikke at være mere end fem centimeter højt. Det absolut vigtigste når man anlægger et højbed er, at sørge for at jorden er relativt løs. På den måde har planternes rødder plads til og mulighed for at sprede sig og vokse sig store, indtil de skal høstes. Endvidere er det vigtigt først og fremmest at overveje, hvor i haven dit højbed skal anlægges. Det er en fordel at placere det således at planterne får så meget sollys som overhovedet muligt. Derudover tilbyder vi hos Lyngeshop et væld af forskellige højbede. Der er således noget for enhver smag og garanteret noget, der vil passe til dine ønsker og klæde din have. Vælg mellem højbede med eller uden sneglekant, størrelsen på bedet og hvilket materiale det skal være fremstillet i. Vil du have et højbed, der på én og samme tid er både stilfuldt og funktionelt, kan du eksempelvis vælge et rundt bed med sneglekant, fremstillet i enten varmgalvaniseret jern eller rå jern. Vi anbefaler dig at vælge et højbed med sneglekant, for at undgå at eksempelvis din salat bliver spist af dræbersnegle. Du kan også vælge et højbed fremstillet i træ. Hos Lyngeshop anbefaler vi lærketræ, da det er en relativt billig løsning, der holder i ca. 5 år. Det er vigtigt at holde sit højbed i god stand og bearbejde jorden fra tid til anden. Det er en fordel at dække bedet til med organisk materiale, der skærmer bedet for al for megen regn. På den måde undgår du at jorden falder sammen, da hele meningen med et højbed er at holde jorden væsentligt mere løs end almindeligt jord.

Udover selve højbedene har vi i vores sortiment også forskelligt tilbehør. På den måde har du mulighed for at tilpasse dit højbed, hvis du for eksempel skifter mening i forhold til hvad der skal dyrkes i bedet. Påtænker du at dyrke krydderurter i et stort eller mellemstort højbed, kan du med fordel tilkøbe en skillevæg, som blot placeres i jorden og på den måde danner mindre rum til forskellige krydderurter.

Posted in: Uncategorized