Inspiration til kreative børn og unge

By:

Leder du efter sjove og kreativt udfordrende aktiviteter til efterårsferien, til fritidshjemmet eller til hobbyrummet? Gavlhuset har samlet et spændende onlinekatalog med inspiration til nye måder at bruge fingrene og fantasien på. Her finder du alt godt inden for hobbyartikler, som bl.a. henvender sig til børn og unge med mod på nye, kreative udfordringer. Tag et kig på hjemmesiden og få gode ideer til aktiviteter. Nedenfor finder du eksempler på nogle af de mest populære hobbyartikler fra Gavlhuset.

Papfigurer klar til dine farver og motiver

Holder du af at bringe liv til tomme lærreder i forskellige former, har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på Gavlhusets udvalg af papfigurer. Her finder du umalede figurer som bjørn, dinosaurus, hund, engel, gris, hest, elefant og sejlbåd, som alle venter på at få tilført nyt liv. I kataloget finder du materialer, som kan anvendes til udsmykning af dine papfigurer. Du finder bl.a. silkclay, formclay og decopagepapir, som hver især har sine egne udsmykningsmuligheder.

SilkClay og FormClay til de mindste

SilkClay og FormClay er meget populære materialer, som er nemme og praktiske for børn at arbejde med. Det egner sig derfor perfekt til børnehaven, fritidshjemmet eller hobbyrummet, der har med kreative børn at gøre. SilkClay er et materiale, som kan anvendes i stil med almindelig modellervoks. SilkClay er en fin letvægtsmasse, som er nem at arbejde med, og som ikke smitter af eller klistrer til fingrene. Det tørrer ved stuetemperatur, og ender som en fast figur med en sjov, skumlignende overflade. FormClay har en lidt anden karakter, da det består af en masse små perler af flamingo, som tilsammen skaber en sjov og fleksibel modelleringsmasse. FormClay er velegnet til dekoration og beklædning af figurer og hvad man ellers kan finde på. I kataloget kan du se alle de mange farver og nuancer, de forskellige modelleringsmaterialer kan købes i.

Hama perler til sjove motiver

Hama perler er en klassiker, som vi alle kender, og højst sandsynligt selv har haft fingrene i som små. De farvestrålende perler kan bruges til smykker, eller kan sammensættes på perleplader i alverdens former, og skabe motiver til uroer, vinduespynt, eller hvad man ellers har fantasi til.

Cernit og Posca tusser til farverig udsmykning

Kataloget byder på et stort udvalg af Cernit i alle regnbuens farver. Cernit er velegent til skabelsen af egne halskædevedhæng, eller udformningen af små figurer til alverdens formål. Posca tusserne er supersmarte skrive- og maleredskaber, som kan farvelægge stort set alle materialer. Læs uddybende information om produkterne på www.Gavlhuset.dk.