Hos Hans Schourup A/S får du de mest moderne reolsystemer

By:

Helt tilbage i 1870 starter historien om virksomheden Hans Schourup A/S. Der har været fokus på forskellige områder i virksomheden over årene, men siden 1981 har virksomheden været førende leverandør i Danmark af lagerløsninger. Værdisættet hos Hans Schourup A/S bygger på konkurrencedygtige priser og produkter kombineret med en unik erfaringsbase ved dedikerede medarbejdere med stor erfaring.
Med til at skabe den førende position er blandt andet en omfattende webshop, der fører alt hvad der er brug for af lagerinventar inklusive lagerreoler. I shoppen tilbyder Hans Schourup A/S blandt andet 30 dages returret, gratis fragt ved køb for over kr. 2000, prisgaranti på alle varer, levering dag til dag på lagervarer, når du bestiller inden kl. 11 samt op til 5 års garanti.

Har de mest moderne reolsystemer

Via deres webshop tilbyder Hans Schourup A/S blandt andet nogle af markedets bedst konstruerede og mest moderne reolsystemer. Dette er både til, når det drejer sig om en lille reolindretning til lageret eller kontoret, eller når der er tale om omfattende arkiv- eller lagerinstallationer. Hans Schourup A/S kan hjælpe med at udvikle gennemarbejdede løsninger, der tager alle individuelle hensyn.
En af mulighederne er Rosss stålreoler, der er et stærkt og fleksibelt system, er hurtig at montere, let at demontere og let at ændre på. Reolsystemet kan sagtens bygges i flere etaper, og kan faktisk klare helt op til 560 kg per hylde. Ross fås både lakeret og galvaniseret, men også som Rosss dublez og Ross unizinc. Sidstnævnte egner sig også til udendørs og som en meget langvarig løsning. Kan ovenikøbet let forlænget med tiden for at få mere plads. Løsninger kan skræddersys til ethvert behov for opbevaring.

Link 2000-systemet har mange muligheder

Et andet reolsystem er Link 2000. Her er tale om et system, der tager højde for individuelle behov for lagerplads. Her er mulighed for at bygge til både store og små behov og til tungt og let. Et meget robust, stabilt og fleksibelt system, der er en fremtidssikret løsning på dine lagerproblemer. Med Link 2000 kan du kombinere hylder og gavle i tre forskellige materialedimensioner. Derudover har du valgmulighed for mere end 50 forskellige hyldedimensioner og -bærerevener.

Gondol reol er lette stålreoler

Hvis dit behov er lette reoler til montering på en væg eller til at have stående, så skal du vælge Gondol reol-systemet. Dette system er velegnet til mindre lager til til at fremvise enkelte produkter i et kontor eller lignende. Du får masser af tilbehør og der er masser af muligheder for anvendelse.
Helt generet er mulighederne mange, når du leder efter lagerreoler hos Hans Schourup A/S.

Posted in: Uncategorized