Have-amok til foråret: 3 tips til dig

By:

Går du også et forår i møde, hvor du har store planer om at skifte ud og lave nyt? Så giver det rigtig god mening, hvis du er træt af at gå de lange samme ture hver eneste dag. Vi kommer i denne korte artikel med gode bud på, hvad du kan gøre ved din have, så den står toptunet til sommeren og de varme aftener udendørs.

Granitbænke

Hvis du godt kan lide at bringe rå elementer ind i din have, så fås det ikke meget mere råt end en granitbænk. En færdiglavet granitbænk er ikke nødvendigvis så dyr igen, og udover at den naturligvis har en praktisk funktion, så passer den rigtig god ind i de fleste moderne hjem. Brug det som et dekorativt element midt i have, hvor man kan tage en slapper.

Lanterner

Der er ikke noget, som er så hyggeligt som dæmpet belysning, når man skal have en romantisk aften udenfor, hvilket mange af os nok kommer til over sommeren, hvor vi endnu ikke ved, om byen for alvor er åbnet op. Lanterne er pæne at have stående i dagslys, og så giver de noget fantastisk til stemningen om aftenen, hvad end man er to eller flere samlet.

Fuglebade

Vand kan gøre noget fantastisk for ethvert hjem, og hvis du har en forkærlighed for dyr især, så er fuglebade en skøn investering. Det er ikke særligt besværligt at vedligeholde, og du kan få lov at kigge på områdets fuglearter nyde godt af din uselviske investering – og hvem ved, om der måske dukker en særlig sjælden fugl op.