Gulve i høj kvalitet

By:

Der er et utal af løsninger, når man skal anlægge et nyt gulv, hvad enten det er i den private bolig eller i virksomheden. Her kan du læse lidt mere om polyurethan gulv og epoxy gulv, der er to meget solide gulve.

Polyurethan gulve er kendt for stor slidevne, stærk belastningsevne og en meget rengøringsvenlig overflade. Gulvet er meget nem at rengøre med en højtryksrenser, hvilket gør det særdeles anvendelig i industrihaller og lignende. Desuden er det en stor fordel at gulvet er lydabsorberende, hvilket betyder, at det er med til at dæmpe støjniveauet i larmende omgivelser. Det har altså mange fordele i forhold til virksomheder, men det er også særdeles anvendelig i det private hjem, hvor der ønskes et råt look. Samtidig giver det alle fordelene med nem rengøring og en god rumklang.

Epoxy gulve er en del mere udbredt end polyurethan gulv. En af de helt store fordele ved Epoxygulve er, at det kan varieres i et utal af farver og overflader. Dette giver mulighed for at tilpasse det lige præcis til det specifikke behov – samtidig med, at det ser godt ud. Epoxy gulve har mange af samme fordele som et polyurethan gulv. De er slidstærke og nemme at rengøre – men de er også skridsikre, hvilket gør det til et aldeles anvendeligt gulv til erhvervslivet.

Epoxy gulve er efterhånden også et meget populært gulv til boligen. Bolius har lavet en rigtig fin artikel om epoxy gulve, der kan give god inspiration – se den her: https://www.bolius.dk/flere-vil-have-epoxygulve-20983/

Vi har helt klart anbefale dig at kigge nærmere på Vestbjerg Epoxy, der er garant høj kvalitet og en tilpasning til lige netop dit behov – hvad enten det er til privat eller erhverv. Du kan besøge deres hjemmeside her: http://www.vestbjergepoxygulve.dk/

Posted in: Epoxy gulv